Altın Fiyatlarında Sürpriz Hareketlilik Var! 11 Eylül çeyrek altın, 22 ayar bilezik, Cumhuriyet ve gram altın fiyatları nedir?

Altın Fiyatlarında Sürpriz Hareketlilik Var! 11 Eylül çeyrek altın, 22 ayar bilezik, Cumhuriyet ve gram altın fiyatları nedir?

Çeyrek altın fiyatlarında ve gram altın fiyatlarında 11 Eylül tarihli güncel fiyat için tıklayın! Sizler için anlık değişimlere dahil olan Cumhuriyet altını ve diğer altın fiyatları seçenekleri için güncel bir çalışma yapıyoruz.

Piyasadaki son dakika ve sürpriz hareketlilikle birlikte altın fiyatlarında yeni düzenlemeler geldi diyebiliriz. 11 Eylül altın fiyatları ile ilgili olarak yapılan yeni işlem gününde güncel seçenekleri sizlere sunmak isteriz. Son işlem gününde altının fiyatı gram altınla birlikte 464 TL ile işlem görmeye başladı ve bu konuda dalgalı kur farkı karşımıza çıkmaya başladı diyebiliriz. 

11 Eylül çeyrek altın ne kadar? Bu konuyla ilgili gelin sizin için aşağıda detaylandırdığımız güncel fiyat listesine göz atın ve bu sayede çok daha hızlı bir yaklaşım ile ilgilenmeye başlayın. Uzman yorumları hepimiz için önemli bir yorum arz edecektir. Hepimize dair daha farklı, daha farkında ve hızlı bir güzellik sunan altın fiyatları, anlık sürprizler ile yeni yorumlara gebe olabiliyor. Çünkü ülkemizde ekonomi biraz daha geniş sürprizlere dayanıyor. 

Canlı ve güncel olarak baktığımız zaman 11 Eylül gram altın fiyatı ne olur gibi merak edilen bütün seçenekler için karşımıza farklı fiyatlar çıkabiliyor. Koronavirüs pandemisi yüzünden altın fiyatları son dönemin en yüksek rakamlarını geçmişti farkındaysanız. Son üç dört aydır yüksek olan gram ve çeyrek altın fiyatları hepimiz için farklı bir yaklaşım yaratıyordu diyebiliriz. 

11 Eylül Altın Fiyatları! Altın Bugün Ne Oldu?

Altınlarla ilgili gelişmeler anlık değişebiliyor. İşte size güncel altın fiyatları ve 11 Eylül altın fiyatları konusundaki güncel liste. 

22 ayar bilezik fiyatı: Alış 423,33 TL, Satış 439,70 TL

Ata altın fiyatı: Alış 3.099,90 TL, Satış 3.120,70 TL

Tam altın fiyatı: Alış 3.005,80 TL, Satış 3.065,43

Yarım altın fiyatı: Alış 1.504,50 TL, Satış 1.526,70 TL

Cumhuriyet altını fiyatı: Alış: 3.070,00 TL, satış 3.117,00 TL

Çeyrek altın: Alış 754,10 TL, satış 764,90 TL

Gram altın: Alış 464,91 TL, satış 465,01 TL

Teknik görünümler genellikle aşağı doğru sinyaller veriyor!

Altındaki teknik görünüm sinyallerini aşağı doğru veriyor. Bu yüzden de hafta başındaki tablonun çok daha güçlü olması bekleniyor. Ülkemizde bu konuyla ilgili ve ilişkili çok fazla ve detaylı çalışma organize edildiği için kişisel beklentiler üzerine de kafa yorulmuş oluyor biraz daha. Altınla ilgili direnç seviyeleri sürekli zorlanıyor ve yatırım şirketleri tarafından analiz olarak yapılınca, yükseliş hareketi direnç seviyesi konusunda da önem arz ediyor diyebiliriz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.