Altın ne kadar olacak sorusuna İslam Memiş'ten net cevap: O tarihte rekor kıracak!

Altın ne kadar olacak sorusuna İslam Memiş'ten net cevap: O tarihte rekor kıracak!

Altın piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, milyonlarca vatandaşın sorduğu "Altın 2023'te ne kadar olacak" sorusuna cevap verdi. İşte Memiş'in işaret ettiği tarih...

Türkiye'de milyonlarca vatandaş birikimini altın olarak muhafaza ediyor. 2022 yılında altından beklediklerini alamayanlar, uzman isimlere "2023'te gidişat değişecek mi?" sorusunu yöneltiyor. Altın ve para piyasalarının Türkiye'de en tanınan isimlerinden biri olan İslam Memiş, milyonların merak ettiği bu soruya yanıt verdi. Memiş, 2023'ün altının yılı olacağını hatırlatarak, altında pik noktaları için tahminlerde bulundu.

TARİHİ REKOR KIRDI

Altın, bugün gram fiyatında 1135 TL'yi geçerek tarihin en yüksek seviyesine çıktı. 2023'e keskin bir şekilde giren altının yapacağı yükseliş, haftalar öncesinden İslam Memiş tarafından belirtilmişti. Tahminlerinde isabetli olduğunu belirten Memiş, "Bazı vatandaşlarımız bu yükselişten yararlanamadı ancak hala geç sayılmış değiller. Altın, Mart sonuna kadar 1450-1500 lira seviyelerine çıkacak. Ocak ayını köprüden önceki son çıkış olarak görüyorum" dedi. 

GRAM ALTINDA 2000 LİRAYI GÖRECEĞİZ

Memiş, 2023 yılında altının uzun soluklu bir yükseliş trendine gireceğini hatırlatarak, yıl sonuna kadar gram altının 2000 lira seviyesini geçeceğini iddia etti. Söylediklerinin yatırım tavsiye olmadığının altını çizen Memiş, 2023'te doların iyi bir yatırım aracı olmayacağını, vatandaşların altına yönelmelerinin onlar için daha isabetli olacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.