Altın Yeni Haftada Yatırımcılarını Üzdü! Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Altın Yeni Haftada Yatırımcılarını Üzdü! Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Altın piyasasında meydana gelen yükseliş son zamanlarda rekor üzerine rekor yaşanmasına neden olmuştu. Altında meydana gelen yükselişin yeni haftada da devam etmesi beklenirken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı!

Son zamanlarda altın piyasasında meydana gelen yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmıştı. Küresel piyasalarda bir belirsizlik ortamının hakim olması, bununla birlikte ABD ile Çin arasında yaşanan ekonomik savaş, koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan endişelerin yeniden artması piyasaları etkilemeye devam ediyor. Bu süreç içerisinde güvenli liman olarak görülen altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor.

Altın fiyatlarında büyük bir yükseliş yaşanırken, son günlerde piyasada rekor üzerine rekor yaşanmaya başladı. Bu durum yeni yatırım yapacak olan vatandaşları da endişelendirmeye devam ediyordu. Altında meydana gelen yükselişin yıl sonuna kadar devam edeceği söylenirken bugün yeni haftada piyasalarda beklenmedik bir durum yaşandı.

Altın Yeni Haftaya Düşüşle Başladı!

Bugün Kapalıçarşı’da altın fiyatlarında ciddi bir düşüşün yaşandığı belirlendi. Yeni haftada güne düşüşle başlayan altın bu sefer yatırımcılarını endişelendi. Altında meydana gelen bu düşüşün bundan sonraki süreçte devam edip etmeyeceği tartışılırken, altında yaşanan rallinin son bulmuş olabileceği konusunda da bazı açıklamalar yapılıyor. Peki gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Geçtiğimiz hafta altın fiyatlarında daha önce hiç görülmemiş bir yükseliş yaşanmış ve rekor kırmıştı. Bir günde yaşanan yükseliş yatırımcıları oldukça heyecanlandırmıştı. Gram altın bu artış sonrasında geçtiğimiz hafta 485 liranın üzerine çıkmıştı. Bugün haftanın ilk işlem gününde piyasalarda altında bir düşüş yaşandığı gözlemlendi. Bu düşüş sonrasında;

Gram altın fiyatları 476 liradan işlem görüyor.

Altının ons fiyatı 2.029 olarak açıklandı.

Yarım altın 1.678 liradan işlem görüyor.

Cumhuriyet altını ise 3.148 liradan satışa sunuldu.

Altın piyasasında yeni haftada meydana gelen düşüşün ne kadar daha devam edeceği de merak konusu haline geldi. Bu hafta uzmanlar altında birtakım düşüşlerin yaşanabileceğini düşünüyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.