Araç Sahiplerine Kötü Haber! Benzin ve Motorine Dev Bir Zam Geliyor... Benzin, Motorin ve LPG güncel Fiyatları

Araç Sahiplerine Kötü Haber! Benzin ve Motorine Dev Bir Zam Geliyor... Benzin, Motorin ve LPG güncel Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarındaki artışların ardından benzin ve motorin fiyatlarının yeniden yükselmesi bekleniyor. Perşembe günü itibariyle Benzin ve Motorine dev bir zam gelmesi bekleniyor... Benzin, Motorin ve LPG güncel fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarındaki artışların ardından benzin ve motorin fiyatlarının yeniden yükselmesi bekleniyor. Perşembe günü itibariyle benzin grubunun 1,22 motorin grubunun ise 1,49 zam gelmesi bekleniyor.

DOĞAL GAZ VE ELEKTRİĞE DEV ZAM

Elektrikte konut abonelerinin tarife fiyatı %15, sanayi ve ticari aboneler için elektrik fiyatı ise %25 oranında artırıldı.

BOTAŞ'ın Haziran ayı tarife çizelgesine göre, gaz dağıtım şirketlerinin Haziran ayı satış fiyatı konut kullanıcıları için 3 bin 264 lira/1000 metreküp, sanayi kullanıcıları için 1000 metreküp doğalgaz için 10 bin 416 lira oldu.

BENZİN VE MOTORİNE BİR ZAM DAHA

NTV'de yer alan habere göre Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 kuruş, motorin grubunda 1,49 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Yapılan açıklamada, "Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.