ASELSAN 38.8 milyon dolarlık sözleşme imzaladı

ASELSAN 38.8 milyon dolarlık sözleşme imzaladı

ASELSAN uluslararası bir müşterisi arasında elektro-optik ve haberleşme sistemleri ihracatıyla ilgili 3 adet satış sözleşmesi imzalandı.

ASELSAN uluslararası bir müşterisi arasında elektro-optik ve haberleşme sistemleri ihracatıyla ilgili 3 adet satış sözleşmesi imzalandı. Sözleşmenin ASELSAN bilançolarına olumlu yansıması bekleniyor. 

ASELSAN'ın yeni iş sözleşmesine ilişkin açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.
Şirket tarafından yapılan KAP açıklaması şu şekilde:

"ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında elektro-optik ve haberleşme sistemleri ihracatıyla ilgili, toplam bedeli 38 milyon 822 bin 74 dolar tutarında 3 adet satış sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2021-2022 yıllarında gerçekleştirilecektir."

Öte yandan, açıklama detaylarında, yeni iş ilişkisinin ortaklık faaliyetlerine etkisine ilişkin, "Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir" değerlendirmesi yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.