Aytemiz müşterileri "Vaay" uygulamasıyla aracından inmeden yakıt alabilecek

Aytemiz müşterileri "Vaay" uygulamasıyla aracından inmeden yakıt alabilecek

İSTANBUL (AA) - Aytemiz, müşterilerine yakıtını istasyona gelmeden önce ve avantajlı fiyatlarla satın alma imkanı tanıyarak elektronik satışı bireysel...

İSTANBUL (AA) - Aytemiz, müşterilerine yakıtını istasyona gelmeden önce ve avantajlı fiyatlarla satın alma imkanı tanıyarak elektronik satışı bireysel müşterilere yönelik hale getiren ilk akaryakıt şirketi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aytemiz kendi bilişim teknolojileri ekibiyle geliştirdiği "Vaay" uygulaması aracılığıyla mobil ödemeye ek olarak elektronik satışı da bireysel müşterilere yönelik hale getirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, "Vaay" uygulamasıyla gerçekleştirilen akaryakıt satışının bir yılda 50 milyon lirayı aştığını, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Konya ve Adana'nın uygulamayı en çok kullanan iller olduğunu aktardı.

Varlık, istasyona gelen müşterilerin yola çıkmadan veya ödeme anında oluşturdukları kodu kullanarak "Vaay" uygulaması sayesinde aracından inmeden yakıt aldığını belirterek, "Teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışan mühendislerimizin geliştirdiği uygulamalarla ilklere imza atıyoruz. Müşteri konforu için fintech gibi çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Vaay" uygulamasının şirketin en iddialı olduğu projelerinden birisi haline geldiğine dikkati çeken Varlık, şunları kaydetti:

"Ödemenin akaryakıt dağıtım şirketine yapıldığı elektronik satışı bireysel kullanıcıya açtık. Bunu Türkiye'de ilk biz gerçekleştirdik. Aytemiz 'Vaay' uygulamasını kullanan müşteriler, yakıtını istasyona gelmeden önce ve avantajlı fiyatlarla satın alabiliyor. İstediği zaman dilediği istasyona gidip işleme ait kodu pompa görevlisine gösteriyor. Aracından inmeden yakıtını alıp hızla yoluna devam ediyor."

Varlık, salgın sonrası hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümlere ilginin arttığına dikkati çekerek, "Aracında çocuğunu, evcil hayvanını yalnız bırakmak istemeyen müşterilerimizin uygulamaya ilgisi daha yüksek. Kışın soğukta, yazın sıcakta arabasından çıkmadan, beklemeden, hızlı, temassız şekilde yakıt alabiliyorlar. Uygulama, işlem kodunu evde veya ofiste oluşturma, plaka tanımlama, kendisi dışında istediği kişinin yakıt almasına imkan tanıma açılarından müşteri için büyük kolaylık." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.