Aytemiz, yeni hizmetleriyle büyümeye devam ediyor

Aytemiz, yeni hizmetleriyle büyümeye devam ediyor

ANKARA (AA) - Aytemiz, Türkiye genelinde yaptığı yatırımlarla sektörde hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Aytemiz, Türkiye genelinde yaptığı yatırımlarla sektörde hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aytemiz, "Motorcu Dostu" istasyonları, "Self Servis" hizmeti ve sürücülere araçlarından inmeden akaryakıt alma imkanı veren "Vaay" uygulaması ile müşterilerine kolaylıklar sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, yapılan marka araştırmalarının sonuçlarına göre, Aytemiz müşterilerinin aldıkları hizmet ve ürünlerden büyük memnuniyet duyduğunu aktardı.

Müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak oluşturulan stratejinin ve bu stratejiye paralel yatırımların geri dönüşünün olumlu olduğunu vurgulayan Varlık, şunları kaydetti:

"Aytemiz ile yolu kesişen müşterilerimizin ilk ziyaretlerinden itibaren beklentilerinin de ötesinde bir deneyim yaşadığını bilmek bizleri mutlu ediyor. Akaryakıt istasyonlarının günümüzde tüketicilerin yakıt dışında birçok ihtiyacını karşılayabildiği birer perakende noktası haline geldiği bilinciyle istasyonlarındaki marketlerini "ON 7/24" ismi ile yeniledik. Market ON 7/24'lerde soğuk sandviçlerden fırın ürünlerine kadar birçok lezzetli ürünün yanı sıra, içecek alternatiflerinden 'illy' gibi kahve çeşitlerine kadar 3 bini aşkın ürün seçeneğini tüketicilere sunduk. Modern tasarımıyla öne çıkan ON 7/24 marketlerimizle 50 noktada müşterilerimize hizmet veriyoruz. Hedefimiz yıl sonunda 80 noktaya ulaşmak."

Varlık, özellikle son dönemde otomobil ve kamyonetten sonra Türkiye'de en çok tercih edilen taşıt olan motosikletlere yönelik de birçok yatırım yapıldığını belirterek, "Motorcu Dostu istasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve bu alanın önünde kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar, marketlerde motosiklet sürücülerine özel ürünler yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra yakıt alımı sırasında oluşabilecek kazaları engellemek amacı ile motosikletlilere özel hazırlanan pompaların önünde, kaymayı engelleyen zeminler oluşturduk. Yakıt doldururken de motosiklete yakıt damlamasını ya da çizilmesini engelleyen özel bezler kullanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.