Başarılı Kripto Analisti: Bu Altcoin YÜkselişiyle Bitcoin ve Etherium'u Geride Bırakacak!

Başarılı Kripto Analisti: Bu Altcoin YÜkselişiyle Bitcoin ve Etherium'u Geride Bırakacak!

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan Smart Contracter yeni tahminini takipçileriyle paylaştı. Uzun vadede yaptığı başarılı analizleriyle ön plana çıkan analistin yeni altcoini BTC ve ETH'yi geride bırakacağı öngörülüyor.

Popüler kripto para analistlerinden olan " Smart Contracter " Twitter hesabı üzerinden yaptığı analizlerle üstün bir başarı oranına sahip. Orta ve uzun vadeli tahminler yapan analistin geçtiğimiz günlerde yeni bir analiz yaptığını Twitter üzerinden duyurdu.

Birçok altcoin'den oluşan bir sepete sahip olan analist aynı zamanda bu sepetini takipçileriyle paylaşıyor. Sepetine eklediği ve çıkardığı ürünleri anlık olarak belirtip hedef fiyatlarını da açıklayan analistin BTC ve ETH'den çok daha fazla kâr marjı olduğunu belirttiği yeni bir coin aldığını duyurdu.

Smart Contracter: En Çok Solano Kazandıracak

Yeni yapılan analizlere göre Solano'nun önümüzdeki dönemde daha fazla kazandıracağını tahmin eden Smart Contracter yaklaşık %360'lık bir yükseliş öngördüğünü duyurdu. Solano'nun ilerleyen haftalarda hem BTC hem de ETH'a göre değer kazanacağını öngören analistin asıl hedef fiyatının 900 dolar olduğunu belirtti. Ünlü analist Solano'nun uzun vade de ciddi kazançlar getirebileceğine işaret etti. Solano fiyat açısından diğer coinlere göre çok daha düşük seviyelerde yer alıyor ve ileride çok daha büyük bir ATH yapmasını bekleyen analistin kademeli olarak solano ile sepetini dolduracağı belirtiliyor. 

Sağlam altyapısı ve kendine has ekosistemiyle her geçen gün büyüme gösteren Solano Coin ATH yapmasına rağmen halen ucuz olduğunu savunan analist bir sonraki ATH'nin 900 dolarlara kadar uzanabileceğini fakat bunun birkaç ay sürebileceğini vurguladı. Sepetinin büyük bir kısmını Solano ile dolduran Smart Contracter ilerleyen dönemde ani bir sıçrama yerine düzenli bir yükseliş beklediğini duyurdu. 

Solano'nun son aylarda yaptığı hareketleri BNB'e benzeten analiste göre Solano BNB'nin izinden giderse aynı hareketleri yaparak 900 dolar seviyelerine kadar yükselebilir. Solano'nun güncel market değeri yaklaşık 60 milyar dolar seviyelerinde bulunurken 900 dolar hedefinin gerçekleşmesi için yaklaşık 260 - 270 milyar dolarlık bir piyasa değerinin oluşması gerekiyor.  Solano fiyat tahminleri arasında ünlü analiste göre 540 - 720 seviyeleri de bulunuyor. 

solano-hedef-fiyati.jpg

Smart Contracter'in Başarılı Analiz Geçmişi

Smart Contracter uzun yıllar boyunca sosyal medya hesapları üzerinden analistlerini paylaşmaya devam ediyor. Bitcoin'de 3.200 seviyelerinden itibaren ralli olacağını öngören analistin 20.000 seviyelerine kadar olan yükselişi ve ardından gelecek düzeltmeyi başarılı bir şekilde tahmin ettiği görülüyor. Her başarılı analiziyle takipçi sayısını arttıran analiste göre Eylül ayında Bitcoin fiyatı 39 bin seviyelerine kadar düzeltme yapabilir açıklamasında bulunarak başarılı bir şekilde piyasayı analiz etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.