Binance Kripto Para borsası çöktü mü? Binance borsasına ulaşılamıyor.. Facebook Twitter'da herkes bunu konuşuyor

Binance Kripto Para borsası çöktü mü? Binance borsasına ulaşılamıyor.. Facebook Twitter'da herkes bunu konuşuyor

Binance kripto borsası 23:00 saatlerinden bu yana ulaşılamıyor. Binance'de hesabı olan kullanıcılar Twitter ve Facebook'ta panik yapmaya başladı. Detaylar geliyor..

Binance kripto borsası 23:00 saatlerinden bu yana ulaşılamıyor. Binance'de hesabı olan kullanıcılar Twitter ve Facebook'ta panik yapmaya başladı. 

Kripto para piyasasının takip edildiği sitelerden olan Binance çöktü. Milyonlarca insan Binance neden açılmıyor sorusunun cevabını arıyor. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara bakıldığında Binance global çapta aralıklarla kesintiye uğruyor.

Kısa süreli kesinti meydana geldiği ve ardından işlemlerin gerçekleştirebildiği kesin olarak görüldü.

Hem masaüstünden hem de mobilden ara ara anlık kesintiler yaşanan Binance’de kısa sürelik çökme yaşandı. Yaşanan erişim sorunu kısa sürede çözüldü, kullanıcılar kesintinin ardından siteye devam etti.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.