Bitcoin Piyasasında Hareketlilik! Yeni Rekor Mu Geliyor?

Bitcoin Piyasasında Hareketlilik! Yeni Rekor Mu Geliyor?

Son zamanlarda küresel piyasalarda yaşanan hareketlilik dikkat çekerken kripto para piyasasındaki durum da merak konusu oldu. Bitcoin piyasası bugün yaşamış olduğu hareketlilik ile dikkat çekiyor. Bitcoin bugün 12 bin dolar seviyesine kadar yükseldi.

Bitcoin piyasası yıl içerisinde yaşamış olduğu en büyük darbeyi bu süreçte Mart ayında almıştı. Koronavirüs salgınının tüm dünyada etkisini göstermesi ve bu süreçte ekonomik piyasalarda da belirsizliğe neden olmasının ardından Bitcoin piyasasında ciddi bir düşüş meydana gelmişti. Bu düşüş sonrasında dijital para biriminin dibe vurduğu ifade edilmiş, yatırımcılar süreçten son derece umutsuz olduklarını açıklamışlardı.

Sürecin daha normal bir hale gelmesinin ardından kripto para piyasasında yeniden bir yükseliş yaşanmaya başladı. Bu yükseliş ile birlikte Bitcoin fiyatları şimdi yeniden altın çağını yaşamaya başladı.

Bitcoin Fiyatları Oldukça Agresif!

Salgın nedeniyle ortaya çıkan bulanık tablo pek çok sektörde olduğu gibi kripto para piyasasında da endişeli bir şekilde karşılanmıştı. Ancak bulanık tablonun netleşmeye başlaması ile birlikte kripto para piyasası yeniden yatırımcıları kendisine çekmeye devam ediyor. Bu süreçte yatırımcılar tarafından da bir hareketlilik gündeme geldi.

Hafta sonu piyasaların kapalı olmasına rağmen kripto para birimi 11500 ile 12000 dolar arasında değişiklik göstermeye devam ediyor. 12 bin dolar sınırına gelmesi yeni bir rekor mu geliyor? Sorularını gündeme getirmeye başladı. Yaşanan artış sonrasında yatırımcıların yüzü gülerken süreçten son derece memnun oldukları da belirlendi. 12 bin dolar seviyesine ilerlemiş olmasına rağmen birkaç kez bu seviyeyi geçmeyi denedi ancak pek başarılı olamadı.

Bitcoin’in hareketlilik kazanmasının ardından alt piyasalarda da ciddi bir hareketlenmenin yaşandığı belirlendi. Şimdilerde kripto para piyasasında pazarın hacmi 350 milyar dolara kadar çıktı.

Etherium 400 dolar sınırına kadar yükselmeyi başardı. Ardından Ripple 29 cent ile ikinci sırada yer alıyor. Son zamanların en çok dikkat çeken ve artış yaşayan alt coini ise Cardano oldu. 14 cent sınırında olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.