Bitstamp, Yeni Müşteri Artışlarının Sayısı Olarak ABD Ekibini 'Üçe Katlayacak'

Bitstamp, Yeni Müşteri Artışlarının Sayısı Olarak ABD Ekibini 'Üçe Katlayacak'

Yönetim altındaki ABD kripto parası 1,1 milyar doları gölgede bırakırken, borsa müşteri desteğini ve personel sayısını artıracak.

Kripto borsası Bitstamp Pazartesi günü yaptığı açıklamada , ABD operasyonlarını müşteriler ve yönetim altındaki varlıklardaki artışa ayak uydurmak için artıracağını söyledi .

Londra merkezli Bitstamp, 11 kişilik ABD ekibini üçe katlayacağını ve 2021'de müşteri desteğini % 50 artıracağını bildirdi.
Onun içine sadece Bitcoin Silvergate Bankası ile kredi ortaklık anlaşması yapacağını duyurdu. Bu anlaşma sayesinde belirli periyot aralıklarında 250 milyon dolar kar elde edilebileceği öngörüldü.
Genişleme, dünya çapında yeni müşteri akışına ayak uydurmak için yarışan borsalar arasında rekabeti artıracağı ön görülüyor. 
Bitstamp, ABD kripto para biriminde 1,1 milyar dolar (Bitstamp'ın toplamının % 11'i) ve 1,63 milyon ABD müşterisi (küresel tabanının % 36'sı) bildirdi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.