Casper'dan yarıyıl tatili için oyun ve film önerileri

Casper'dan yarıyıl tatili için oyun ve film önerileri

İSTANBUL (AA) - Casper Excalibur, öğrencilere, yarıyıl tatilinde izleyebilecekleri veya oynayabilecekleri oyun, dizi ve filmlerin yer aldığı "Excalibur'un...

İSTANBUL (AA) - Casper Excalibur, öğrencilere, yarıyıl tatilinde izleyebilecekleri veya oynayabilecekleri oyun, dizi ve filmlerin yer aldığı "Excalibur'un Keyifli Tatil Rehberi" hazırladı.

Casper'dan yapılan açıklamada, spor tutkunları için geçen aylarda yayınlanan FIFA 22 ve NBA 2K22 oyunlarının popülerliğini koruduğu, yarış oyunları için Forza Horizon'un öne çıktığı bildirildi.

Aksiyon severlere Ajan 47 oyunu önerilirken, 2021'de adından söz ettiren Hitman 3'ün ve uzun süre PC'ye gelmesi beklenen God of War oyunlarının öğrencilerin gözdesi olabileceği aktarıldı.

Açıklamada, komedi-drama türündeki 2011 yapımı Can Dostum, gerçek hayattan uyarlanan 2006 yapımı Umudunu Kaybetme filmlerinin izlenmesi gerektiği kaydedildi.

Herkesin ilgiyle takip edebileceği The Witcher ve Arcane dizilerinin öğrencilerin sıralı listesinde en başlarda yer aldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.