Dolar ne kadar oldu? Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL? Dolar, Euro kuru kaç TL oldu?

Dolar ne kadar oldu? Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL? Dolar, Euro kuru kaç TL oldu?

2 Nisan 2021 Canlı Dolar ve Euro kuru, Dolar ne kadar oldu? Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL? Döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin ardından yatırımcılar haftanın son gününde dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Dolar alım satımı yapmak isteyen vatandaşlar dolar kuru hakkında sorgulama yapıyor.

Döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin ardından yatırımcılar haftanın son gününde dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Dolar alım satımı yapmak isteyen vatandaşlar dolar kuru hakkında sorgulama yapıyor. Hafta boyunca sert dalgalanarak 8.45'i test eden dolar, TCMB Başkanı Kavcıoğlu'nın sıkı para politikası mesajlarından sonra 8.15'in altına geriledi. Piyasaların Paskalya nedeniyle kapalı olduğu günde ABD tarım dışı istihdam verisi izlenecek. Peki, 2 Nisan dolar ne kadar oldu? Bugün Dolar, Euro, Sterlin kaç TL? İşte anlık döviz kuru fiyatları!

DOLAR KURU KAÇ TL, NE KADAR OLDU?

Dolar kuru TCMB yönetimindeki değişimin ardından dalgalanmaya devam ediyor. Dün 8,40 sınırına kadar dayandıktan sonra piyasaların kapanışına doğru 8,25 seviyelerine gerileyen dolar/TL, bugün 8,12-8,13 düzeyinde seyrediyor, euro/TL ise 9,60 civarında değerleniyor.

dolar-kuru.jpg

  • ALIŞ: 8,0532
  • SATIŞ: 8,0568

EURO NE KADAR?

  • ALIŞ: 9,4942
  • SATIŞ: 9,5206

İNGİLİZ STERLİNİ

  • ALIŞ: 11,2151
  • SATIŞ: 11,2921

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.