Dolar Rekora Doymuyor! Yeni Rekor Geldi! 11 Kasım Altın, Dolar, Euro Kaç TL Oldu?

Dolar Rekora Doymuyor! Yeni Rekor Geldi! 11 Kasım Altın, Dolar, Euro Kaç TL Oldu?

Son haftalarda hızla yukarı yönlü hareketlerine devam eden dolar – Euro kaç TL? 11 Kasım 2021 tarihinde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalar arası piyasadaki son durum belli oldu.

Son haftalarda hızla yukarı yönlü hareketlerine devam eden dolarEuro kaç TL? 11 Kasım 2021 tarihinde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalar arası piyasadaki son durum belli oldu.

Dolar / TL; ABD enflasyon verilerinin hemen ardından doların daha kuvvetli bir hale gelmesi, gelişen para piyasalarının üzerindeki baskısını yeniden tazeledi. Türk lirası son iki günlük dönemde dolar karşısında tam %1,4 değer kaybetmesi dikkatleri çekti.

10 Kasım Çarşamba günü Dolar / TL; ABD enflasyon verilerinin hemen ardından 9,8757’ye kadar çıktı. Bugün kendi rekorunu yeniden kırarak 9,92 TL seviyelerine kadar artış gösterdi.

Güncel Döviz Fiyatları

Euro / TL kuru gün içerisinde 11,34 TL ile işlem görüyor.

ABD kapsamında tüketici ekim ayına ait 0,9 ile beklentilerin artmasına neden oldu. Yıllık bazlarda yapılan incelemelerde bazlardaki değişim yüzde 6,2 beklentilerinin üzerine kadar yükseldi. Enflasyon FED’in para politikaları üzerinde sıkılaştırma beklentilerinin artmasını beraberinde getirdi.

doviz-kuru.jpg

Dolar ve Euro Yeni Zirvesini Test Etti…

Yatırımcılar son zamanlarda FED’in son durumu karşısında faiz oranlarını Avrupa ile Japonya merkez bankalarından daha erken artma ihtimalleri olmasını ön görüyor. Bu beklentiye paralel olarak dolar, sterlin ile Euro karşısında 2021 yılının yeni zirveleri test edildi.

Dolar endeksi haziran ayından bu yana kadar görülmemiş olan 94.905 ile dün kayıp etmiş olduğu zirvenin hala altında devam etti.

Altın Fiyatları

Piyasaların hareketlenmesi ile dolar da yeni rekorun gelmesinden sonra altında yerinde durmadı gram altın 590 TL seviyelerine kadar yükseldi. İşte güncel altın fiyatları

altin.jpg

İçerik Üreticisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.