Ege Endüstri hisseleri brüt takasa alındı

Ege Endüstri hisseleri brüt takasa alındı

Borsa İstanbul yönetimi, volatil seyreden Ege Endüstri (#EGEEN) hisselerinde tedbir uygulanmasına karar verdi. BİST göre Kamuyu Yakma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya kadar, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) dahilinde EGEEN.E paylarında 06/11/2020 tarihli işlemlerden  (sea.

Borsa İstanbul yönetimi, volatil seyreden Ege Endüstri (#EGEEN) hisselerinde tedbir uygulanmasına karar verdi.

BİST göre Kamuyu Yakma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya kadar, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) dahilinde EGEEN.E paylarında 06/11/2020 tarihli işlemlerden  (seans başından) 20/11/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) değin brüt takas uygulanacak.

BIST 100'de operasyon görebilen Ege Endüstri hisseleri dün (4 Kasım) yüzde 9,99 oranında primlenerek günün en çok kazandıran hissesi oldu. Hisse bugün (5 Kasım) ise yüzde 5,89'luk bedel kaybıyla BIST 100 endeksinde en fazla kaybettiren hisseler listesinde birinci sırada yer aldı.

BİST'in açıklamasında hem şu ifadelere yer verildi:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.