Elon Musk'tan Kritik uyarı Doge coin, BTC, ETC ve diğer kripto paralar hakkında

Elon Musk'tan Kritik uyarı Doge coin, BTC, ETC ve diğer kripto paralar hakkında

Milyoner iş insanı Elon Musk sokakta kripto paralar ve Dogecoin üzerine açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Musk, kripto para piyasasında temkinli davranılması gerektiğini söyledi.Tüm dünyada hızla yayılan kripto paralara ilişkin olarak milyoner iş adamı Elon Musk açıklamalarda bulundu.

Milyoner iş insanı Elon Musk sokakta kripto paralar ve Dogecoin üzerine açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Musk, kripto para piyasasında temkinli davranılması gerektiğini söyledi.
Tüm dünyada hızla yayılan kripto paralara ilişkin olarak milyoner iş adamı Elon Musk açıklamalarda bulundu .Elon Musk, kripto paraların gelecek için umut vadettiğini ancak temkinli yatırım yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Kripto paralar arasında Dogecoin'in en büyük destekçilerinden biri olan Elon Musk aracına binmeden önce soruları yanıtladı.

Musk, kripto paralara ilişkin olarak "Kripto paralar umut vadediyor, ancak temkinli yatırım yapılmalı" dedi.

Musk, Dogecoin yatırımcılarına "Dogecoin kripto para birimlerinin geleceği olabilir" açıklamasını yaptı.Milyarder iş adamı Musk, Dogecoin'in kripto paraların kralı olma potansiyelinin bulunduğunu fakat bu sebepten dolayı Dogecoin'e her şeyi dahil etmenin doğru olmadığını belirtti.

Sonrasında Musk ABD'lilerin model Tesla araçlarını imzalayarak, aracına binerek uzaklaştı.

EN BÜYÜK YARDIMCISI

Sınırsız sayıda bulunan, merkeziyetsiz olan Dogecoin'i popüler hale getiren isim Elon Musk, Twitter'dan yaptığı açıklamalarla Dogecoin fiyatlarında yükselişe sebep oluyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.