Emekli Maaşı Hesabı Olan Vatandaşlara 1500 TL EK Ödeme Yapılacak

Emekli Maaşı Hesabı Olan Vatandaşlara 1500 TL EK Ödeme Yapılacak

Emekli olan kişiler bankalar üzerinden kredi kullanmak istiyorlarsa belirtilen şartlara uygun olması ile birlikte bankaların yüksek limitli kredilerine alabildikleri gibi ayrıca 1500 TL'ye kadar varan artı para imkanından da faydalanarak ATM'den hemen çekebilirsiniz...

Emekli olan kişiler bankalar üzerinden kredi kullanmak istiyorlarsa belirtilen şartlara uygun olması ile birlikte bankaların yüksek limitli kredilerine alabildikleri gibi ayrıca 1500 TL'ye kadar varan artı para imkanından da faydalanabilirsiniz. 

Emekli maaşını özel bankalar üzerinden alanlar, bu bankaların internet bankacılığına girerek başvuru yapabilir, kredili mevduat hesabı oluşturabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen emeklilerde emekli maaşını bankadan almak istiyorsa 200 bin TL'ye kadar banka üzerinden kredi başvurusu yapabilir ve 36 ay vadeye kadar işlem yapabilir. 

Ziraat Bankası gibi Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de emekli maaşı alan kişiler aynı şartlara göre kredi kullanabilir. İhtiyaç kredilerinde 200 bin TL'ye kadar gelir belgesiz olarak işlem yapan kamu bankaları düşük faiz oranları ile kişilere Kredi kullandırılması durumunda taksit miktarı kadar artı para imkanı da sağlıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.