Emeklilere Müjdeli Haber! SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine 2 Bin Lira EK Ödeme Hesaplara Yatıyor..!

Emeklilere Müjdeli Haber! SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine 2 Bin Lira EK Ödeme Hesaplara Yatıyor..!

SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklilere son dakika müjdesi geldi. Gelen bilgilere göre, 2000 TL ek ödeme almak isteyen emekliler hemen başvuru yaparak ödeme alabilecek.

Emekli olan kişiler acil para ihtiyaçları için iki bin TL ödeme alacaklar. Emekli olan kişilere verilecek olan bu ödemelerde, 2000 TL alabilmeniz için başvuru yapmanız gerekiyor. Emekli olan kişilere verilecek olan bu ödemeler kredi veya kredi kartı değil, kredili mevduat hesabı olarak artı para diye hesabınıza yatacağı belirtildi.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden artı para başvurusu yapmak isteyen emekliler şubelere gitmeden bu işlemleri yapabilecek.  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yaptığı açıklamada başvuru yapacak olan kişilerin bankadan maaş alma şartını söylüyor. Emekli maaşınızı hangi bankadan alıyorsanız, o bankanın internet şifresi ile birlikte giriş yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı veya banka mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvuru sonrasında hesabınıza 2000 TL ve üzerinde artı para atabileceksiniz. 

2000 TL ödeme hesabınıza yattıktan sonra sizlere hemen sonuç verilecektir. Uygun faiz oranları ile birlikte işlem yapacak olan kişiler, internet bankacılığını kullanarak ne kadar onay aldıklarını görebileceklerdir. 

Diğer Bankalar...

Sadece  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank değil, ülkemizde bulunan diğer özel bankalar üzerinden de 2000 TL için başvuru yapabilirsiniz. Özellikle kampanya için ilan veren Yapı Kredi Bankası, esnek hesap adında Denizbank ise Kurtaran hesap adıyla nakit ödemeleri veriyor. Başvuruları yine bankaların müşteri hizmetleri numarasından ve internet bankacılığı üzerinden yapabileceksiniz. Başvuru yaptıktan sonra onay alan kişiler hemen sonucu alacaklardır. 

Özellikle Akbank Denizbank Garanti Bankası ve Finansbank bu konuda hızlı bir şekilde müşterilere destek imkanı sağlıyor. Sizlerde maaşınızı bankalar üzerinden alıyorsanız internet bankacılığı aracılığı ile artı para başvurusunda bulunabilirsiniz. Artı para başvurusu ayrıca kredili mevduat hesabı olarak da geçiyor. Kredili mevduat hesabı başvurusu yaptığınız da artı para olarak 2000 TL hesabınıza yatacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.