Garanti BBVA, Ziraat Bankası ve QNB Finansbank’tan Sicil Affı Bekleyenler İçin Müjdeli Haberler Geldi! Kredi Notu Sıfır Olan Vatandaşlara İhtiyaç Kredisi Desteği…

Garanti BBVA, Ziraat Bankası ve QNB Finansbank’tan Sicil Affı Bekleyenler İçin Müjdeli Haberler Geldi! Kredi Notu Sıfır Olan Vatandaşlara İhtiyaç Kredisi Desteği…

Dünya çapında ekonomik sıkıntılara neden olan koronavirüs salgını ülkemizde de birçok sıkıntıya neden olmuş durumda. Pandemi sürecinde işten çıkarılan veya işyerlerini kapatmak zorunda kalan vatandaşların nakit ihtiyacını karşılayabilmek adına birçok ihtiyaç destek kredileri sunulmuştu. Vatandaşların ekonomik sıkıntıları konusunda birçok fırsat sunulmaya devam ediyor.

Bu durumlar sürmekteyken QNB Finansbank, Garanti BBVA ve Ziraat Bankası’ndan güzel haberler de gelmeye devam ediyor. Yapılan duyurulara göre bankaların 10 bin ve 50 bin TL arasında vatandaşlara destek olacağı ve ihtiyaç destek kredisi sunacağı belirtildi.

Zor duruma düşmüş vatandaşın eğer kredi notu sıfır olsa bile, bu fırsatlardan yararlanarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri mümkün. Bankaların ihtiyaç destek kredilerine hemen başvurabilecekler. İşte başvuru koşulları gibi merak edilen detaylar…

Bankaların bu ihtiyaç destek kredilerinden, kredi notu sıfır olan vatandaşların bile faydalanabilmesi büyük rahatlık sağlamış durumda. Kredi notu sıfır olması sebebiyle kredi başvurularından eli boş dönen vatandaş kredi notu sıfır olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi sunan bankalar sayesinde rahat bir nefes alacaklar.

Garanti BBVA, QNB Finansbank, Ziraat Bankası tarafından 10 bin TL ve 50 bin TL arasında sunulan kredi fırsatı sayesinde kredi notu sıfır olan birçok vatandaş bu zorlu ekonomik süreçte acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri mümkün olacak.

Bu ihtiyaç destek kredileri sayesinde darlık içindeki pek çok vatandaşa rahat bir nefes alması sağlandı. İşte sicil affı bekleyenler için kredi notu sıfır olsa bile 50 bin liraya kadar verilen ihtiyaç destek kredisinin detayları…

Sicil Affı Bekleyen Vatandaşlara Kredi Veren Bankalar…

Karantina sürecinde yaşanan ekonomik zorluk ve sıkıntılar sonrasında bankalar sicil affı bekleyenlere kolaylık sağlayabilmek adına fırsatlar sunuyor. Bu pandemi sürecinde acil nakit ihtiyacı çeken vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına bankalar birçok fırsat sunma yoluna gitmekte. 

Fakat o süreçte kredi notu sıfır olan ve sicil affı bekleyen pek çok vatandaş bu zorlu süreçte bankaların sunmuş olduğu ihtiyaç destek kredilerinden yararlanamamışlardı. Ancak yaşanan sıkıntılar nedeniyle Garanti BBVA, QNB Finansbank ve Ziraat Bankası tarafından sicil affı bekleyenlere 50 bin TL’ye kadar kredi yardımında bulunacağı açıklandı. 

Garanti BBVA Kredi Fırsatları ile İlgili Detaylar…,

Kredi notu sıfır olan pek çok vatandaş Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu ihtiyaç destek kredilerinden faydalanabilecekler. Bu bağlamda en az 3 aylık sigortası olan vatandaşlar 40 bin TL’ye kadar sunulmuş olan kredi fırsatlarından yararlanabilecekler. İhtiyaç sahipleri, kredi notu fark etmeksizin şubelere giderek başvurularını yapabilecekler. Bununla birlikte yapılacak olan talepler bağlamında kredi notu sıfır olan vatandaşlar şubelerden 1000 liraya kadar kredi kartı da alabilme imkanına sahip olabilecekler.

Ziraat Bankası İhtiyaç Destek Kredisi Detaylar…

Kredi notu sıfır olan vatandaşlara Ziraat Bankası da ihtiyaç destek kredisi imkanları sunuyor. Şartlar kapsamında en az 6 aylık sigortası olan ve kredi notu sıfır olan bireyler de bu ihtiyaç kredilerinden faydalanabilmekte. Vatandaşlar Ziraat bankasının sunmuş olduğu bu ihtiyaç destek kredisiyle 50 bin TL’ye kadar fırsatlardan yararlanabilecekler. Yine şartlar kapsamında bu kredi fırsatı için vatandaşın kefil bulması gerekebilmektedir. Kredi notu sıfır olan vatandaşların kefil bulması durumunda çekecekleri kredi miktarında birtakım artışlar gerçekleşebilmesi mümkün.

QNB Finansbank Kredisi Detaylar…

Kredi notu sıfır olan vatandaşlara ihtiyaç destek kredisi imkanı sunan bankalar arasında QNB Finansbank da bulunuyor. Şartlar arasında kredi notu sıfır olan bireylerin en az 3 ay sigortası bulunuyorsa hemen şubelere giderek ihtiyaç destek kredisi başvurusunda bulunabilirler. Bu krediler için vatandaşlara 60 aya kadar vade sunulmaktadır. Aynı zamanda vatandaşların çekebilecekleri kredi tutarı 10 bin liradır. Yine bu krediler için vatandaşlar daha düşük limitlere sahip olan kredilerden de faydalanabilmektedirler.

Kredi Notumu Nasıl Öğrenirim ve Nasıl Arttırırım?

Bankaların ihtiyaç destek kredilerinden yararlanmak isteyen birçok vatandaşın aklını kurcalayan sorulardan biri de kredi notunu nasıl öğrenebileceği. Kredi notlarını belirleyen etkenler kredi kartı ödemeleri, gelir durumu ve kredi kullanma yoğunluğu ya da kredi başvurusu gibi durumlara bağlıdır. Bu etkenlerin yoğunluğu sebebiyle belirli sıralamalar da bulunmaktadır.

1 ile 1900 arasında olan kredi notu için 900 altı kedi notu olan kişilere çoğunlukla kredi verilmemektedir. Genel anlamda olması gereken aralık ise 1200 ve üzeri notlar olmaktadır. Özellikle de kredi notları 1500 ve üzeri olan kişiler hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadan rahatlıkla kredi çekme imkanı elde edebilmektedir.

Kredi notunun sıfır olduğu vatandaşların merak ettiği en önemli konulardan biri de kredi notunun sıfır olmasının ne anlama geldiği. Bunun anlamı ise, bankaların vatandaşı tanımıyor olmasıdır. Bankaların geçmişini inceleyemedikleri müşterilerin kredi notu düşüktür ve bu nedenle bireylerin kredi çekme ihtimalleri de azalır.

Peki kredi notu nasıl arttırılır? Kredi notunun artırmak isteyen vatandaşlar kredi kartı kullanarak ve ödemelerinin düzenli yaparak veya çekilen kredilerinin ödemelerinin düzenli yaparak kredi notlarını yükseltebilirler. Kredi notu sıfır olan kişiler bankalardan kredi kartı alarak ödemelerini düzenli bir şekilde yaptıkları zaman kredi notlarını artırabilmeleri mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.