Geliri Olmayan Vatandaşa 30 Bin TL Kredi Veren Bankalar!

Geliri Olmayan Vatandaşa 30 Bin TL Kredi Veren Bankalar!

Bankalar kredi vermek istedikleri müşterilerden gelir belgesi istemektedirler. Bunun üzerine bazı bankalar vatandaşların ihtiyaçlarına destek vermek için 30 bin lira krediyi gelir belgesi olmadan verdiklerini açıkladılar. İşte detaylar!

Vatandaşlar çeşitli ihtiyaçları için bankalardan kredi çekmeye devam ederken, bankaların kredi vermek ve ödemeleri garanti altına almak için çeşitli beklentileri bulunuyor. Özellikle kredi notu yüksek, iyi  bir geliri ve sigortası bulunan vatandaşlar bankalar açısından iyi müşteri potansiyeli olarak değerlendiriliyorlar.

Ancak kredi en çok çalışmayan ve bir geliri olmayan vatandaşlar için hayati önem taşıyor. Bu durumda yapılan başvuruların büyük bir kısmının bankalar tarafından olumsuz değerlendirildiği açıklandı. Bazı bankalar ise müşteri skalasını genişletmek adına bazı kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Ancak bazı bankalar çalışmamalarına rağmen bazı vatandaşların durumunun iyi olduğunu tespit etmeleri halinde gelir belgesi talep etmeden kredi imkanı sağlayabiliyorlar. İşte gelir belgesi olmadan kredi veren bazı bankalar!

ING Bank Gelir Belgesiz Kredi!

ING Bank tarafından 30 bin liraya kadar gelir belgesi istenmeden kredi imkanı sunulmaktadır. Özellikle herhangi bir gelir belgesi istenmediği için başvurular büyük bir rahatlıkla internet üzerinden yapılabilecek. Resmi internet sayfası üzerinden yapılacak kredi başvurusunun ardından vatandaşların kredi puanlarının değerlendirilmesinin ardından başvuru yanıtı gelmektedir.

Olumlu yanıtın gelmesi üzerine 30 bin lira kredi için 60 ay vade seçeneği sunulmaktadır. Bunun için banka üzerinden internet bankacılığı şifresi alınması gerekmektedir. Ardından gerekli başvuruların yapılması halinde olumlu şekilde sonuçlanma olasılığı yüksek olacaktır.

Denizbank Gelir Belgesiz Kredi!

Sigortalı bir işte çalışmayan vatandaşlar Denizbank internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirler. Bankanın internet sitesinde kredi yönergelerini takip edebilirler. Bunun için işlem sırasında kimlik numarası ve telefon numarası istenmektedir. Ardından kredi başvurusunun sonucu telefona hızlı bir şekilde iletilmektedir.

Mesaj yoluyla da kredi başvurusunda bulunmak mümkündür. Kredim yazıp, kimlik numarasını yazarak 3280’e mesaj göndererek kredi başvurusunda bulunmak mümkündür. Yapılan değerlendirmelerin ardından hızlı bir şekilde başvuru sonucu gönderilmektedir.

Aktifbank Gelir Belgesiz Kredi!

30 bin lira kredi başvurusunda bulunmak isteyen ancak gelir belgesi bulunmayan vatandaşlar bu konuda Aktifbank tarafından sunulan imkanları değerlendirebilirler. İnternet üzerinden başvuru imkanı bulunduğu gibi mesaj yoluyla da başvuru yapılabilir. Bunun için Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numarasının yazılmasının ardından 3050’ye mesaj göndererek kredi başvurusunda bulunmak mümkündür.

Onaylanması halinde 30 bin lira kredi 60 ay vadeli olarak verilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.