Gözler Kasım Ayında! Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? TCMB PPK faiz kararı hangi tarihte

Gözler Kasım Ayında! Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? TCMB PPK faiz kararı hangi tarihte

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı için çok az bir süre kaldı. Faizler düşecek mi yoksa artacak mı, şimdiden vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. TCMB PPK faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?" Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Merkez Bankası toplantısı tarihi belirlendi. Ekim ayında gerçekleştirilen Merkez Bankası toplantısı ile politika faizini yüzde 18’den yüzde 16’ya indirildi. Beklentinin çok üzerinde gerçekleştirilen indirim sonrasında euro ve dolar rekor üstüne rekor kırdı.

MERKEZ BANKASI TOPLANTISI NE ZAMAN?

Merkez Bankası Kasım ayı faiz kararı 18 Kasım Perşembe günü 14:00'da karar açıklanacak.

DOLAR KURU YÜKSELECEK Mİ?

Son günlerde USD kurunda yaşanan hareketlilik aşağı yönde mi yoksa yukarı yönde mi olacağı en çok merak edilen konular arasında yerini alıyor. Bu durum için tüm gözler 18 Kasım tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Politikası Kurulu (PPK) toplantısına çevrilmiş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.