Gümüş Kahini Devrim Akyıl Son Öngörülerini Paylaştı! ‘’Gümüş Çok Ucuz’’

Gümüş Kahini Devrim Akyıl Son Öngörülerini Paylaştı! ‘’Gümüş Çok Ucuz’’

Gümüş madeni, yatırımcılara getirisi konusunda her zaman tartışma konusu olmuştur. Kimileri tüm yatırımlarını gümüşe aktarırken kimileri altından asla vazgeçmemektedir. Birçok uzman, altın yerine gümüş yatırımlarının daha mantıklı olduğunu belirtse de Devrim Akyıl tarafından iki maden için de farklı analizler geldi.

Gümüşün geleceği hakkında en doğru bilgileri aktarmakta olan Devrim Akyıl, son öngörülerini de sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Değerli uzman, gümüş yatırımlarının uzun vadeli olarak ne getireceği sorularına da cevap verdi. İşte merak edilen tüm detaylar.

‘’Uzun Vadede Kazançlı Bir Yatırım Olacağını Düşünüyorum’’

Gümüş, son yıllarda en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri kabul edilmektedir. Altına alternatif olarak sunulan gümüş, uzun vadede yatırımcılarına önemli miktarlarda kazanç getirmiştir. Eylül ayını geride bırakırken ünlü ekonomistlerden biri olan Devrim Akyıl, yatırımcılara yönelik birçok açıklamalarda bulundu.

Devrim Akyıl, gümüş için uzun vadede önemli kazançlar getirebileceğini dile getirdi. Teknik analizlerin sonunda 2022 yılında gümüş fiyatlarının tavan yapabileceğini de belirtti. Devrim Akyıl, altın fiyatlarının yükselmesi ile gümüş madeninin mantıklı tercihlerden biri olabileceğini de söyledi.

‘’Gümüş Önümüzdeki Dönemlerde 18 Liraya Yükselecek’’

Gümüş kazandıracak mı sorusu da milyonlarca yatırımcının aklını karıştıran konular arasında yer almaktadır. Devrim Akyıl, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği teknik analizleri paylaştı ve gümüş yatırımcılarına birçok fikir beyan etti.

Akyıl, ‘’Gram olarak satın alınan gümüş, çok ucuz civarlarda seyrediyor. Bu nedenle anlık olarak yatırımcısına fazla bir getiri bırakmıyor. Fiyatlar üzerinde yer alan baskının devam ettiğini de görebiliyoruz. Gümüş tarafında kritik seviye 6.33 lira olarak biliniyor. Gümüş fiyatları için 6.11 bandının en dip fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle önümüzdeki dönemde yoğun bir sıçrama ile 8.07 bandında seyreceğini söyleyebilirim. Daha sonra 18 liraya kadar çıkacağını öngörüyorum’’ dedi.

Türkiye’de Gümüş Farkındalığı Oluşuyor

Ülkemizdeki yatırımcılar, altın bazında yer alan yükselişin ardından yönlerini gümüş tarafına çevirmiş durumdadırlar. Bu durum, ülkemizde bir gümüş farkındalığına neden olmuştur. İstanbul Altın Rafinerisi başta olmak üzere birçok maden kurumu, gümüş yatırımlarını arttırmıştır.

Ayrıca Kuveyt Türk, Denizbank ve TEB, müşterileri için kontrat gümüş satışlarına başlamış durumdadır. Hal böyle olunca Türkiye genelinde ilerleyen süreçte gümüş fiyatlarının zirve noktasına geleceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum