Herkesi İlgilendiren Haber! Doğal Gaz Hizmet Bedelleri 2021 Senesinde Ne Kadar Olacak? Fiyatların Üst Sınırları Belirlendi.

Herkesi İlgilendiren Haber! Doğal Gaz Hizmet Bedelleri 2021 Senesinde Ne Kadar Olacak? Fiyatların Üst Sınırları Belirlendi.

Her sene sonunda olduğu gibi doğal gaz hizmet bedellerinin ne kadar olacağı belirlendi. 2021 yılında doğal gaz dağıtım bedeli ne kadar olacak diye merak ediyorsanız detaylar yazımızın devamında yer almaktadır.

Doğal Gaz Hizmet Bedellerinde 1 Ocak 2021’den İtibaren Yeni Fiyatlar Uygulanacak

Dağıtım şirketlerince 2021 senesine ait bağlantı, hizmet ve dağıtım bedellerine karar verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) gelecek seneye ait doğal gaz dağıtım, bağlantı ve hizmet bedellerinin ne kadar olacağına karar verdi. Resmi Gazete’de yayımlanan habere göre 1 Ocak 2021 tarihinden sonra uygulanacak fiyatların detayları aşağıda yer almaktadır. 

screenshot-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.