ING bank müşterilerine müjde! Artık hayata geçti.. Tüm müşteriler faydalanabilecek

ING bank müşterilerine müjde! Artık hayata geçti.. Tüm müşteriler faydalanabilecek

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı:- "Müşterilerimizin bankacılığa daha az, hayata daha çok zaman ayırmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Güncellemelerle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yeni özellikler getirmekten mutluyuz"

ING Türkiye, müşterilerine daha kolay bir bankacılık deneyimi sunma amacıyla ING Mobil'e yeni özellikler ekledi.

ING Türkiye'nin açıklamasına göre, banka, mobil uygulamasına yeni özellikler ekleyerek daha kolay bir bankacılık deneyimi sunuyor.

ING Mobil'i kullanmak isteyen ING müşterileri, şifrelerini bilmiyorsa ya da unuttuklarında herhangi bir ING kredi kartı veya nakit kartı bilgileriyle anında alabiliyor. Uygulamanın güncellemesiyle artık NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği olan bir telefona sahip müşteriler de şifrelerini ING Mobil üzerinden yeni çipli TC kimlik kartlarını kullanarak kolayca edinebiliyor.

Mayıstan bu yana uzaktan müşteri olmak isteyenler, ING Mobil'i indirerek ING'li Ol özelliğiyle 3 adımda anında müşteri olabiliyor. Bu özelliğin kullanılabilmesi için yeni çipli kimlik ve NFC özelliği bulunan bir telefonun bulunması gerekirken, güncellemeyle beraber NFC özellikli telefona sahip olmayanlar da artık ING Mobil üzerinden hayata geçirilen para transferi seçeneğiyle banka müşterisi olabilecek.

ING, mobil uygulamasına getirdiği özellikle karekodla (QR) ödeme yapma imkanı da sağlıyor. Uygulamanın kullanıcıları, artık IBAN numarası kullanmak yerine karekod paylaşarak para alıp gönderebileceği gibi aynı zamanda POS üzerinden ödeme işlemlerini de gerçekleştirebilecek.

Müşterilerin ihtiyaç duyduğu anda kolayca alabilecekleri Mobil Cihaz Koruma, Turuncu Hayat ve Ekstrem Güvende olmak üzere 3 yeni sigorta ürünü de ING Mobil'e eklendi. Uzman görüşüne ihtiyaç duyan müşteriler, ING Mobil'den Cebimdeki Danışman'a bağlanarak yatırım, birikim ve sigorta ürünleri hakkında görüşebilecek, ürün satın alabilecek ve işlem yapabilecek.

"Daha kolay bir bankacılık için dijital kanallarımıza yatırım yapıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, bankacılığın geleceğinin dijitalleşmede olduğuna inandıklarını belirtti.

Müşteri memnuniyetini stratejilerinin merkezine alarak daha kolay bir bankacılık deneyimi sunmak için dijital kanallara yatırım yapmayı ve ING Mobil'i geliştirmeyi sürdürdüklerini aktaran Kırmızı, "Müşterilerimizin bankacılığa daha az, hayata daha çok zaman ayırmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, ING Mobil kullanıcıları için hayata geçirdiğimiz güncellemeler ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yeni özellikler getirmekten mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Kırmızı, kullanıcı dostu ve zaman kazandıran ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.