İslam Memiş bu sefer dolar'ın düşüş tarihini açıkladı! Dolar kaç TL olacak?

İslam Memiş bu sefer dolar'ın düşüş tarihini açıkladı! Dolar kaç TL olacak?

İslam Memiş ''Geri vites''e işaret etti! Doların düşüşe geçeceği tarihi açıkladı. TL/ dolar kurunun geri vites yapacağını söyleyen ekonomist İslam Memiş, altın ile ilgili de önemli bir tahminde bulundu.

İslam Memiş, dolar kurunun 18 lira 58 kuruş olduğu şu günlerde, spekteküler bir açıklamada bulundu.

Altın ve ekonomi piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar alanları uyardı. Dolar hızla yükselirken, diğer para birimleri dolar karşısında erimeye başladı. Gözler doların düşüp düşmeyeceğine odaklanırken, Memiş, korkutan piyasa değerlendirmesini yaptı. Altın yükselirken dolar o tarihte düşüşe geçiyor.

Son dönemlerde yaptığı piyasa analizleriyle dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, hızla yükselen dolar için 'Düşüş' uyarısı yaptı. 18,60 seviyelerine dayanan dolar/TL kurunun Ekim sonunda geri vites yapacağını açıkladı.

Ayrıca altın fiyatlarında yükselişin devam edeceğini belirten Memiş, doların ise düşüşe geçeceğini söyledi. Memiş, "Dolarda Ekim sonunda bir düşüş bekliyorum. Bu gerçekleşirse dolar/TL kurunu etkileyecektir"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.