Kripto para piyasasında beklenmedik yükseliş! Bitcoin, Etherium, Shiba Inu...

Kripto para piyasasında beklenmedik yükseliş! Bitcoin, Etherium, Shiba Inu...

Kripto para piyasaları son günlerde hareketli olmasıyla ön plana çıkıyor. Bitcoin ve Etherium'un ATH yapmasının ardından yatırımcıların gözü diğer altcoinlere çevrildi. Yıl içerisinde en çok kazandıran coinler arasında yer alan Shiba Inu sadece 24 saatte %37 civarında bir yükseliş gösterdi.

Kripto para piyasası yatırımcıların yakından takip ettiği araçlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta başta Bitcoin olmak üzere birçok coin açısından verimli geçtiği belirtildi. Bitcoin eski ATH seviyesini kırıp 67 bin dolar seviyelerine kadar yükseliş gösterdi. Etherium ise 4.400 dolar seviyelerine kadar yükselerek ATH seviyesini yineledi. Büyük coinlerde yeni rekorlar gelirken birçok yatırımcının son zamanlardaki gözdesi Shiba INU'da yerinde durmadı. 

Shiba INU Güçlü Alımlarla Yükseliyor

Rekor yükselişleriyle yatırımcıların ilgisini çeken Shiba INU her geçen gün yatırım almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bitcoin'den daha fazla bir işlem hacmine ulaşan Shiba düzeltmesinin ardından yeni ATH'sini ( 24 Ekim 09:45 ) itibariyle yaptı. Son 1 hafta içerisindeki kazancı %50'i aşan Shiba'nın 24 saatlik yükselişi ise yatırımcılarına %35'lik bir getiri sağladı. Yaklaşık 10 milyar dolarlık işlem hacmine sahip olan Shiba INU'da yeni rekorlar gelmesine rağmen yatırımcıların alıcılı olduğu görülüyor. 

Geçtiğimiz haftalarda 1 Milyar dolar piyasa değerini aşan Shiba INU an itibariyle 15 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Analistlere göre halen ucuz seviyelerde olduğu belirtilen Shina INU coin ilerleyen günlerde yeni ATH'ler yapabilir. Piyasa değeri en yüksek coinler listesinde yer alan shiba coin yatırımcıların en çok tercih ettiği coinler arasında bulunuyor.

shiba-coin.png

Analistlerden Shiba Coin Analizi

Geçtiğimiz hafta Shiba'da olacak düzeltmeleri tahmin eden analistler yeni rekor hazırlığını da günler öncesinden duyurmuştu. Önümüzdeki günlerde hem Bitcoin'in durağanlığı hem de altcoinlerde ki gerilemenin devam etmesi halinde işlem hacminin Shiba'ya doğru kaymasının olası olduğu tahmin ediliyor. Hali hazırda yeni rekorlara imza atan Shiba'nın bir sonraki ATH seviyesinin ne olacağı ise merak konusu. 

Mart ayında gerçekleşen ATH seviyesinin kırılmasıyla uzmanlar Shiba'da uzun vadeli bir yükseliş olabileceğini öngörüyor. Hızlı alım - satım hareketlerinden dolayı halen en riskli coinler arasında yer alan Shiba'nın kısa vadeli alım ve satımlar için tercih edilebilecek coinlerden biri olduğu belirtiliyor. Yatırımcıların yeni gözdesi olan Shiba coin hem getirisiyle hem de popülaritesiyle önümüzdeki günlerde takip edilecek coinler arasında yerini almaya devam etmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.