LC Waikiki, hızlı kasa uygulamasını hayata geçirdi

LC Waikiki, hızlı kasa uygulamasını hayata geçirdi

İSTANBUL (AA) - Hızlı kasa uygulaması, Özdilek Park LC Waikiki mağazasında hayata geçirildi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, LC Waikiki, teknoloji...

İSTANBUL (AA) - Hızlı kasa uygulaması, Özdilek Park LC Waikiki mağazasında hayata geçirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LC Waikiki, teknoloji yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hazır giyim perakendeciliğinde Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen hızlı kasa uygulamasıyla LC Waikiki müşterileri, kasa sırası beklemeden ödeme süreçlerini kendileri yapabiliyor.

Alışverişi kolay ve hızlı bir şekilde tamamlamaya yardımcı olan hızlı kasa uygulamasında müşteriler, görsel ve sesli yönlendirmelerle aldıkları ürünleri kasaya kolayca tanıtabiliyor, ödemelerini aynı ekran üzerinden yaparak alışverişlerini hızla tamamlayabiliyor.

Yabancı müşteriler için İngilizce, Rusça ve Arapça gibi çoklu dil desteği de sunulan uygulamanın hayata geçirildiği ilk ayda, hızlı kasaların kullanım oranı yüzde 30'a ulaştı.

Türkiye'de bir ilke imza atarak hızlı kasa ve RFID teknolojisini (radyo frekansı kullanarak nesneleri otomatik olarak tanıma yöntemi) bir arada kullanan LC Waikiki, projeyi uygun lokasyonlarda yaygınlaştırmayı planlıyor.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.