Maaşa Ek 500 Lira Ek Ödemeler Yapılacak. Son Dakika Haberi Geçildi. Kasım, Aralık Ocak Ay’larında Hesabınızda Olacak

Maaşa Ek 500 Lira Ek Ödemeler Yapılacak. Son Dakika Haberi Geçildi. Kasım, Aralık Ocak Ay’larında Hesabınızda Olacak

Verilecek desteğin ortalama 500 Lira olduğu ve üç ay boyunca yapılacağı da ayrıntılar arasında bulunuyor. Peki maaşa ek 500 TL kimler alacak? Ne Zaman yapılacak? Ek ödemelerden kimler yararlanacak? Bu soruların yanıtları makalemizde.

Özel sektörde emek veren çalışanlara ek ödemenin yer aldığı duyuru yapıldı. Artan döviz kurları ve enflasyon rakamları nedeniyle özelde çalışan işçilere üç ay boyunca ek ödeme yapılacak. Bazı sektördeki iş adamları tarafından yapılan duyuru diğer büyük iş adamlarına da örnek olacak nitelikte. Verilecek desteğin ortalama 500 Lira olduğu ve üç ay boyunca yapılacağı da ayrıntılar arasında bulunuyor. Peki maaşa ek 500 TL kimler alacak? Ne Zaman yapılacak? Ek ödemelerden kimler yararlanacak? Bu soruların yanıtları makalemizde.

Özel sektörde emek veren çalışanlara aylık 500 TL ek ödeme yapılacağı belirtildi. Kasım, Aralık ve Ocak ay’ında işçilerin ekonomik zorluktan etkilenmemesi amacıyla yapılacak destek ödemesi üç aylık süreç için yapılacak. Üç ay için toplamda 1500 TL destek ödemesi işçinin maaşına göre yüksek veya daha düşük olabileceği de ayrıntılarda bulunuyor.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Açıkladı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Şahin Balcıoğlu kur farkından kaynaklı olarak işçilerin maddi açıdan zorlanmaları nedeniyle işçilere destek olmak isteyen iş adamlarının çalışanlarına böyle bir karar aldığını açıkladı. Burada belirtilen rakam 500 Lira olsa da bu durum iş insanlarının kendi ekonomik yapısına göre farklı rakamlar olabileceğini ama üç aylık süreçlerde destek verileceğini açıkladı. Kelebek etkisi ile bu desteğin kentin her bölgesine yayılacağı da Balcıoğlu’nun açıklamalarında bulunuyor.

Salgın döneminde ekonomik olarak her sektör maddi açıdan kayıplar yaşadı. Bu kayıplar elbette iş sektörünü de yakından etkiledi. Çalışanlar kadar işverenlerde etkilenenler arasında ancak bazı iş insanlarının çalışanlarına destek olarak böyle bir ödeme yapması sevindirici. Önümüzdeki dönemde de bu tür çalışmaların olacağını, iş insanlarına örnek olacağı bir gerçek.

Bir çok sanayi ve ticaret odaları kendi aralarında yaptığı toplantılarda zaten bu tür konuları ele almaya çalışıyorlar. Ancak hepside belli bir güç dahilinde yapılabilecek işler. Kahramanmaraş’ta yapılacak bu tür destekler yeni müjdeli haberleri de beklentiler arasında. Hangi ilden, hangi iş insanının yardım yapacağı da merak konusu. Bununla ilgili konular sitemizde olacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.