Milyonlarca Emekliler İçin Beklenen Haber Geldi! Emeklilerin Hesaplarına En Az 1750 Lira Yatmaya Başladı!

Milyonlarca Emekliler İçin Beklenen Haber Geldi! Emeklilerin Hesaplarına En Az 1750 Lira Yatmaya Başladı!

Emekli vatandaşlarımız tarafından merakla beklenen haber sonunda geldi. Emeklilerin hesabına 1750 liralık destek primi yatırılacağı duyuruldu. Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, resmi adresleri üzerinden sırayla duyurdu. İşte müjdeli haberin tüm detayları.

Emeklilerin maaşlarına ek olarak 1750 liralık destek primi yatırılmaya başlanmıştır. Maaşı 1.500 lira ve altı olan emekliler için en az 500 liralık, 1.000 ve 1.500 lira arası maaş alanlar için 625 liralık, 2.500 lira ve üzerinde maaş alanlar için 750 liralık primler ödenmektedir. Ayrıca emekli yakınlarını ilgili bankalara getiren kişiler için de 250 liralık bir ödeme söz konusu.

Bankaların Emekli Müşteri Yarışı Hat Safhalara Ulaştı!

Bankalar, emekli vatandaşları kendi bünyelerine çekebilmek için adeta birbirleriyle yarışır hale gelmişlerdir. Bu durum, emekliler için avantaj niteliğinde ortaya çıkmaktadır. Bazı bankalar 750 liraya kadar prim sağlayabiliyorken bazı da emekli yakınlarına 250 liralık destek sağlıyor. Peki, bankaların emekli vatandaşlar için sağlamakta oldukları avantajlar nelerdir?

Maaşını Akbak hesaplarına tanılamakta olan müşteriler, 1200, 1500 ve 1.750 liraya varan primler kazanabiliyorlar. Ayrıca banka, emekliler için maaşın yatmasından iki gün önce hesap üzerinden faizsiz nakit avans çekebilme fırsatı da sunuyor.

  • İş Bankası

İşbankası da emekli vatandaşları kendi alanına çekebilmek için çeşitli promosyonlar sağlamaya devam ediyor. Emeklilerin aldıkları maaşlara göre İş Bankası bünyesinden 750, 875 veya 1.000 liralık ödemeler gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca banka, emeklilerden kredi kartları için aylık masraf bedeli talep etmiyor. Ücretsiz havale ve EFT imkanı sağlıyor.

  • Denizbank

Denizbank, emekli vatandaşların aldıkları maaş bazında her biri için 675, 850 ve 1.000 lira arasında değişmekte olan ödemeler yapıyor. Fatura ödemelerinde indirim sağlarken faizli kredi ve sigorta bölümünde de birçok kolaylık sağlıyor.

  • Garanti BBVA

Garanti BBVA, maaşını taşıyan her emekli için 1.000, 1.250 ve 1.500 lira gibi yüksek miktarlarda ödemeler gerçekleştiriyor. Üstelik emekli tanıdıklarını getirmekte olan herkes için 150 liralık ekstra bir ödeme de yapıyor.

  • Halkbank

Emeklileri kendi alanına çekmek isteyen Halkbank, aldıkları maaşlara göre 500, 625 ve 750 liralık ödemeler gerçekleştirebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.