Milyonlarca Emeklinin Beklediği Haber! Emeklilere Ekim Ayında Tam 500 TL Zam Geliyor

Milyonlarca Emeklinin Beklediği Haber! Emeklilere Ekim Ayında Tam 500 TL Zam Geliyor

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zam haberi sonunda duyuruldu. SSK, Bağ-kur, SGK ve memur emeklileri için Ekim ayı ile 500 TL zam geliyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı. Peki Emeklilere 500 TL zam ne zaman verilecek?

SSK, Bağ-Kur, SGK ve kamu personeli emeklileri için Ekim ayı ile 500 TL zam geliyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı. Emeklilere 2021 senesi içinde verilen bayram ikramiyeleri Temmuz ayı zammı ve banka promosyonlarına yeni bir haber geldi. Emekliler maaşlarına 500 TL zam ile uyanabilirler. Yeni yapılan duyuru ile beraber tüm emeklilere uygulaması yapılacak zam tutarı 500 TL olması hesaplanıyor.

Yani Bağ-Kur, SSK, SGK ve kamu personeli emeklileri için birbirinden ayırt etmeden Ekim ayında herkese 500 TL en az zam yapılması düşünülüyor. Seyyanen uygulaması yapılacak intibak yasası konusunda yeni zam ile emeklilerin maaşlarının iyileştirilmiş olması düşünülüyor. Türkiye Emekliler Derneği yani TÜED ile Başkanı Kazım Ergün yeni açıklamalarını yaptı, açıklamalarında emeklilerin gelecek dönemde rahatlayacaklarını belirtti. 

EKİM AYI İLE TUTAR ARTIYOR 

Bağ-Kur, SSK, SGK ve kamu personeli emeklileri için milyonlarca emekli maaşlarını zamlı olarak almak istiyor ve Ekim ayı ile beraber ek ödeme tutarları ile birlikte alınacak. Ek ödemeler konusunda zamlı şekilde emeklilerin hesabına yatırılması planlanıyor bununla beraber vatandaşlar seyyanen zam alacak ve en az 500 TL olarak zamlar yapılacak. Ekim ayı maaşlarına yansıtılması planlanıyor ve banka promosyonları konusunda emekliler daha rahat olacaklar. 

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK 

En düşük emekli maaşları konusunda Türkiye Emekliler Derneği yani TÜED ile Başkanı Kazım Ergün yeni açıklamaları ile ilişkin görüşmeleri son hızla devam ettirdiklerini ve İntibak düzenlemesinin hayata geçmesi ile beraber 2000 senesinden öncesi ile 2000 yılı sonrası için emekliler arasındaki fiyat arasındaki maaş farkının eşitlenmesi düşünülüyor. Bu durumla birlikte Bağ-Kur, SSK, SGK ve kamu personeli emeklileri için birbirinden ayırt etmeden Ekim ayında herkese 500 TL en az zam yapılması düşünülüyor. 500 TL zam konusunda düzenlemenin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum