Milyonlarca Emekliyi Yakından İlgilendiriyor... SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine İkramiye Verilecek Mi?

Milyonlarca Emekliyi Yakından İlgilendiriyor... SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine İkramiye Verilecek Mi?

Her sene iki defaya mahsus olmak üzere milyonlarca emekliye devlet tarafından 1000'er TL bayram ikramiyesi veriliyordu. Peki 2022 yılbaşında emeklilere ikramiye verilecek mi? İşte detaylar...

Her sene iki defaya mahsus olmak üzere milyonlarca emekliye devlet tarafından 1000'er TL bayram ikramiyesi veriliyordu. Bu sene zam gelerek emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere toplamda iki sefer 1100 Lira ikramiye verildi. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına yatıyor.

2022 yılında Ramazan Bayramı 2-4 Mayıs; Kurban Bayramı ise 9-12 Temmuz tarihlerinde belirtilen ikramiyeler takdim edilecek. Fakat hepimizin en çok merak ettiği soruya, yani yılbaşında emekli ikramiyesinin verileceğine dair bir açıklama yapılmadı.

Ancak bu açıklama yapılmayacağı anlamına da gelmiyor. 2021 Aralık ayı içerisinde belli olacak olan yılbaşı ikramiyesinin meclis onayından geçip, net bir karara vardıktan sonra olumlu sonuçlanırsa resmi gazetede yayınlandıktan sonra kişilerin banka hesaplarına yatırılacak. Eğer olursa 1100 Lira yılbaşı ikramiyesi onaydan geçmezse, çeşitli kamu bankalarının da geçmişte olduğu gibi yılbaşına özel ikramiyeleri emeklilere dağıtacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.