MultiNet’lilere Haribo’dan tasarımı kişiselleştirilebilen Haribo Minis

MultiNet’lilere Haribo’dan tasarımı kişiselleştirilebilen Haribo Minis

İSTANBUL (AA) - Multinet Up ve Haribo iş birliği ile gerçekleştirilen kampanya ile MultiNetliler sevdiklerinin fotoğrafını en güzel mesajlarla kişiselleştirebilecekleri...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up ve Haribo iş birliği ile gerçekleştirilen kampanya ile MultiNetliler sevdiklerinin fotoğrafını en güzel mesajlarla kişiselleştirebilecekleri Haribo Minis’i özel indirimle satın alma fırsatı kazanıyor.

Multinet Up açıklamasına göre, Haribo iş birliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında MultiNet ve MultiGift kullanıcıları, Haribo’nun çevrimiçi mağazasından yapacakları Haribo Minis hediyesi alışverişlerinde sevdiklerinin fotoğrafını, en güzel mesajlarla ürünün üzerine taşıyabiliyor.

İçeriğinde toplam 100 adet 10 gr paketlerden oluşan lezzetli Haribo Minis’in kişiselleştirebilen hediyesine sahip olmak isteyen MultiNet’liler, MultiNet yemek kartı veya MultiGift hediye kartındaki bakiyeleri ile ödeme yapabiliyor. Stoklarla sınırlı kampanya 28 Şubat tarihine kadar devam ediyor.

Kampanyadan yararlanmak için www.hariboshop.com web sitesine üye girişi yaparak Haribo Minis hediyesini alışveriş sepetine eklenmesi, üzerinde yer alacak fotoğraf ve mesajların yüklenmesi gerekiyor.

Sepet özetindeki kampanya kodu bölümüne ise MultiNet’lilere özel olarak verilen "MLTNT10" indirim kodu girilmesi gerekiyor.

İndirim kodu her bir üyelik için tek seferlik kullanımda geçerli. Ayrıca, aynı anda birden çok promosyon ve hediye çeki kullanılamıyor.


Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.