Nevhan Gündüz, Orge tahtasında satışa geçti

Nevhan Gündüz, Orge tahtasında satışa geçti

Orge Enerji Elektrik Taahhüt’ün (#ORGE) büyük ortaklarından Nevhan Gündüz, yaklaşık 7 milyon 500 bin liralık hisse sattığını açıkladı. Şirketten KAP’a yapılan hisse satış detayları şöyle: ”16/11/2020 tarihinde ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş.

Orge Enerji Elektrik Taahhüt’ün (#ORGE) büyük ortaklarından Nevhan Gündüz, yaklaşık 7 milyon 500 bin liralık hisse sattığını açıkladı.

Şirketten KAP’a yapılan hisse satış detayları şöyle:

”16/11/2020 tarihinde ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş. payları ile ilgili olarak 7,50 - 7,75 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 1.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 16/11/2020 tarihi itibariyle %19.32'ye düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.”

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.