O Banka Emekliye 1500 TL Promosyon Ödemesi Yapıyor!Tüm Emekliler Alacak, Karar Netleşti..!

O Banka Emekliye 1500 TL Promosyon Ödemesi Yapıyor!Tüm Emekliler Alacak, Karar Netleşti..!

Emekli vatandaşlar 4 Ekim’den itibaren 1500 TL net ödeme alacak! Verilen bu karar netlik kazandı. Tüm emekliler emekliye 1500 TL promosyon ödemesi kampanyasından faydalanabilecek. Haberi alan emekli vatandaşlar bu ödemenin nasıl ve nereden alındığını merak etmeye başladı.

Emekli vatandaşlar 4 Ekim’den itibaren 1500 TL net ödeme alacak!  Verilen bu karar netlik kazandı. Tüm emekliler emekliye 1500 TL promosyon ödemesi kampanyasından faydalanabilecek. Haberi alan emekli vatandaşlar bu ödemenin nasıl ve nereden alındığını merak etmeye başladı. Detaylara hakim olanlar ise başvurularını yaptı bile! Emekli promosyonu kampanyası kapsamında alınacak olan 1500 TL’lik ödeme dair merak ettiğiniz tüm detaylar haberimiz! İşte, başvuru şartları ve son başvuru tarihi ayrıntıları…

Garanti BBVA Bankası Emekliye 1500 TL Ödeyeceğini Duyurdu!

Garanti BBVA Bankası emekli müşterilerinize özel yaptığı kampanyalar ile adından sıkça söz ettiriyor. Genelde pek çok emekli maaşını özel banka olan Garanti Bankasından almayı bu nedenle tercihe diyor. Yaptığı son duyuruda ise bu yıl emeklilik maaşını Garanti’ye taşıyan müşterilerine net 1500 TL promosyon ödemesi yapacağını ifade etti.

Bankanın sunduğu emekliye 1500 TL promosyon ödemesi kampanyası şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Promosyon hakkı bir defaya mahsus sunuluyor. Üstelik bu promosyondan faydalanmanın tek şartı ise emekli maaşını Garanti BBVA Bankası’na taşımak. Bir diğer deyişle aylık emekli maaşını Garanti bankasından alacak olan her emekli bir defa geçerli olmak üzere 1500 TL’ye varan ödemeler alacak.

Promosyon Miktarı Emekli Maaşına Göre Değişiyor!

Garanti BBVA Bankası her yıl mevcut emekliye promosyon duyurusunu yapıyor. Normal şartlarda herkesi promosyon ödemesini 1000 TL olarak biliyor. Fakat bu yıl promosyon tutarları da vatandaşların emekli aylığı baz alınarak belirlenecek. Yani emekli maaşı ne kadar yüksek ise alacağı promosyon ödemesi de aynı oranda yüksek olacaktır.

Emekli aylığı minimum 1500 TL maksimum 2500 TL olan her vatandaş emekliye 1500 TL promosyon ödemesi kampanyasından faydalanacak. Emekli aylığı 1500 TL tutarının daha da altında olan emekliler ise bankadan standart 1000 TL ödemesini alabilecek. İlgili promosyondan hemen faydalanabilmeniz için en yakın Garanti Bankası şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Banka memurlarına maaşınızı bankalarına taşımak istediğinizi ifade etmeniz işlemlerin başlaması ve promosyon almanız için yeterli olacaktır.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.