Odeabank, HSBC, Garanti BBVA, İNG bank! Faizler düştü bu bankalar daha faizleri düşürmedi! Aylık 3850 TL...

Odeabank, HSBC, Garanti BBVA, İNG bank! Faizler düştü bu bankalar daha faizleri düşürmedi! Aylık 3850 TL...

Bankaya yatırılan vadeli mevduat hesapları sizlere faiz kazancı sunarken bu süre zarfında paranızı kullanamıyorsunuz. Ancak Merkez Bankasının faizleri indirmesine rağmen bankada hesapları dolu olanlar çalışmadan para kazanmanın tadını çıkarıyor

Bankaya yatırılan vadeli mevduat hesapları sizlere faiz kazancı sunarken bu süre zarfında paranızı kullanamıyorsunuz. Ancak Merkez Bankasının faizleri indirmesine rağmen bankada hesapları dolu olanlar çalışmadan para kazanmanın tadını çıkarıyor. Burada hesabınızdaki para ve ne kadar süre ile vadeye bıraktığınız da kazancınızı doğrudan etkiliyor. Hesabınızda 250 bin liranız varsa aylık 3 bin 850 lira çalışmadan kazanma imkanınız bulunuyor.

Paramı Faize Yatırmak İstiyorum Diyenlere

Güncel faiz oranları bankalarda farklılık yaşarken çalıştığınız bankanın faizi size uymayabilir. Bu durumu avantaja çevirip farklı bankalar ile kazancını artıran sayısı da az değil. Ayrıca bankalar aynı olsa bile müşterisinin özelliğine göre farklı faiz oranları da sunmaktan kaçınmıyor. Bu anlamda kazancınızı artırmak için adım atmanız gereken adımlardan birisi bankanızla görüşmek, vade ve miktar konusunda anlaşmak olabilir. 

Aylık Ne Kadar Kazandırıyor?

Her bankanın vadeli mevduat hesabı faizi farklı olduğunu belirtmiştik. Yüksek faiz oranları ile daha çok kazancın sağlandığı bu durumdan faydalanabilmek için paranız varsa bunu değerlendirmeden önce araştırma yapmak faydalı olacaktır. Bu çerçevede sizlere faydalı olabilmesi için bazı bankalar ve vermiş oldukları oranlar ile 250 bin lira için ne kadar kazandırdığı hakkında bilgi edinmeye çalıştık. 

  • İNG Bank : Faizi % 18. 32 günlük vadede Aylık kazancınız 3 bin 747 Lira. 
  • Garanti BBVA : Faiz % 14,65. 32 gün için aylık 3, bin 50 lira alıyorsunuz. 
  • Fibabanka : Faiz % 17. Aylık kazanç miktarı 3 bin 539 Lira.
  • TEB : Faiz % 15,25. Aylık kazanç 3, bin 175 Lira.
  • Odeabank : Faiz % 17,325 Net Kazanç 3, bin 591 Lira. 
  • HSBC : Faiz % 18,5. Aylık 3, bin 850 Lira. 
  • Denizbank : Faiz %17,35 Kazanç 3, bin 640 Lira.
  • Yapı Kredi Bankası : Faiz 15,375. Kazanç 3, bin 279 Lira. 

Bankalardaki Vadeli Mevduat Hesapları

Bankalar nezdinden vadeli mevduat hesabı açmak her finans kuruluşunun istediği hesaplar arasında. Böylelikle banka mevduat sağlamış oluyor ve bu mevduatı da başka müşterilerine pazarlayarak daha çok kazanma yoluna gidiyor. Burada hesap açılışı yaptıktan sonra kısa süreler ile paranızı değerlendirebiliyorsunuz. Ancak kısa vadede en uygun şartlar en yüksek tutarları en az 32 gün vadede yatırmanız halinde alıyorsunuz. Bu nedenle sizlere 32 günlük hesaplamaları sunmak istedik. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.