OEDAŞ geçen yıl sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıktı

OEDAŞ geçen yıl sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıktı

ANKARA (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), geçen yıl hizmet verdiği illerde çalışanlarının gönüllü destekleri ile toplumsal fayda ve çevre...

ANKARA (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), geçen yıl hizmet verdiği illerde çalışanlarının gönüllü destekleri ile toplumsal fayda ve çevre odaklı sosyal sorumluluk projeleri yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta faaliyet gösteren OEDAŞ topluma ve doğaya dokunan projeleri ile 2021'de öne çıkan şirketler arasında yer aldı.

OEDAŞ geçen yıl, Serebral Palsili çocuklar için toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlayan "Steptember" etkinliği, "Plastik Kapaklar Tekerlekli Sandalyeye Dönüşüyor" projesi, sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavi ve düzenli kontrollerinin yapılmasını içeren "Sağlık Odası" çalışması, ormanda atık toplama ve fidan dikimi, görev sahasından geçen kuşlar için göç yolları haritası çıkartılması, toplumsal cinsiyet eşitliği alanında "Enerjimiz Eşit" çalışması, Frig Vadisi'nde yaklaşık 1,2 milyon lira tutarında elektrik altyapı yatırımı ve Aizanoi Antik Kenti'nin aydınlatılması projelerine destek verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, hizmet verdikleri illerin elektrik arzını karşılamanın yanında sosyal projelere de önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Toplum hayatını kolaylaştırmak adına yaptığımız desteklerden, doğayı korumaya yönelik çabalarımıza, hayatımızın ayrılmaz birer parçası olan sokak hayvanları için geliştirdiğimiz Can Dostlar projemizden tarihi zenginliklerin aydınlatılmasına kadar birçok alanda hayata geçirdiğimiz bu projelerle paydaşlarımızın takdirini kazanmak, desteklerini görmek bizleri çok mutlu ediyor ve önümüzdeki projeler için bizleri motive ediyor. Önümüzdeki yıllarda da bölgemize değer katan, topluma ve doğaya dokunan projelerimize devam edeceğiz."






Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.