Omsan Logistics global hedeflerine yeni logosuyla ilerliyor

Omsan Logistics global hedeflerine yeni logosuyla ilerliyor

Omsan Logistics Genel Müdürü Cömert Varlık:-"Yeni logumuz altında daha büyük başarılara imza atacağımıza ve global bir şirket olma vizyonumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğimize yürekten inanıyorum"

İSTANBUL (AA) - OYAK Grup Şirketlerinden Omsan Logistics, 1978'den beri artarak devam eden entegre hizmetleriyle sektörün birçok alanındaki öncü konumunu yeni logosuyla taçlandırdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Omsan Logistics'in yeni kurumsal kimliğini tanımlayan logoda farklı renklerden oluşan daire formu entegre hizmet alanları olan tüm Dünya'yı, daire formundan çizgisele doğru dönüşen hareketler ise hızla ilerlemeyi simgeliyor. Kırmızı renk ise OYAK güvenini temsil ediyor.

Omsan Logistics, yeni logosunun çatısı altında geniş hizmet yelpazesindeki tüm iş süreçlerinde dijitalleşmeyi, müşteri memnuniyetini ve yetişmiş insan unsurunu odağına alarak, ilk adımda bölgesel penetrasyonunu artırmayı amaçlıyor. Global bir lojistik hizmet sağlayıcısı olma hedefiyle güçlü büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

- Başarıyla sağlanan dönüşümler yeni logoyu oluşturdu

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Omsan Logistics Genel Müdürü Cömert Varlık, yeni logo tasarımını çalışanların fikirlerini aldıkları anket sonucunda belirlediklerini belirterek, şunları kaydetti: "45 yıla yaklaşan tecrübemizle sektörünün önde gelen lojistik şirketlerinden biri olarak sunduğumuz tüm hizmetlerimizde birbirinden değerli başarılara imza atmaya devam ederken; dijitalleşme, inovasyon ve sürdürülebilirlik konularında da emin adımlarla ilerliyoruz. Hep birlikte hayata geçirdiğimiz başarıların altında yatan Omsan markasının ruhunu ve enerjisini sürekli gelişen global dünyaya da yansıtması istedik. Beraber çıktığımız bu yolda logomuzu da birlikte seçtik.Yeni logumuz altında daha büyük başarılara imza atacağımıza ve global bir şirket olma vizyonumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğimize yürekten inanıyorum."

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.