Petrol Ofisi, kurumsal kaynak planlama ve işletim sistemini değiştirdi

Petrol Ofisi, kurumsal kaynak planlama ve işletim sistemini değiştirdi

ANKARA (AA) - Petrol Ofisi, AtılKurt Projesi kapsamında kurumsal kaynak planlama ve işletim sistemini değiştirerek SAP S/4HANA yazılımına geçiş yaptı.Şirketten...

ANKARA (AA) - Petrol Ofisi, AtılKurt Projesi kapsamında kurumsal kaynak planlama ve işletim sistemini değiştirerek SAP S/4HANA yazılımına geçiş yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre 13 ayda tamamlanan geçişte, ikmal ve satış faaliyetlerine özel tasarlanan "Model Company" çözüm önerisi baz alındı.

LPG ve madeni yağ ticaretinde operasyonel ve finansal tüm süreçlerinin uçtan uca yönetildiği sistemde 20'yi aşkın modül ve 50'ye yakın uydu sistemi entegre çalışıyor.

Petrol Ofisi'nin söz konusu dönüşümü, kendi içinden oluşturduğu özel proje ekibi ile GoLive ve Detaysoft danışmanlığında ve SAP rehberliğinde gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Üst Yöneticisi (CEO) Selim Şiper, AtılKurt Projesi'nin Petrol Ofisi tarihinin çok önemli bir mihenk noktası olduğunu belirterek, "Bütüncül dijitalleşme gayretimiz, AtılKurt projemiz kapsamında SAP'ye geçişle daha bir anlam kazandı, kritik viraj başarıyla dönüldü. Kurumumuzda SAP ilk günden uçtan uca ve tüm modelleriyle kullanılacaktır. Sanırım bu kapsam ve boyutta bir dönüşüm ülkemiz için de ender rastlanan bir durum. Meslek hayatımda şahit olduğum en kapsamlı, en boyutlu ve en kısa sürede gerçekleştirilmiş projedir, bir planlama ve disiplin örneğidir. Katkıda bulunanları kutluyorum." ifadelerini kullandı.


Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.