QNB Finansbank'tan müjde! Son 4 gün elektrik faturanızı ödemeden önce 40 TL indirimi hemen alın!

QNB Finansbank'tan müjde! Son 4 gün elektrik faturanızı ödemeden önce 40 TL indirimi hemen alın!

Elektrik faturası yüksek olanlara büyük müjde! Faturalarda 40 TL indirim yapılacak. QNB Finansbank’tan çok önemli bir duyuru yapıldı.

Banka tarafından yapılan duyuruda vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı verileceği bildirildi. Elektrik faturası için başvuru yapıldığında 40 TL puan verilecek. Yani elektrik faturası tam olarak ödenecek ama daha sonra alışverişlerde harcanacak 40 TL ödenmeyecek.

30 EYLÜL SON TARİH

Kampanya 1-30 Eylül tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu bireysel kredi kartınız veya vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olduğu belirtilen duyuruda kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamayacağı bildirildi.

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 40 TL olmak üzere, toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabileceğiniz belirtildi ve Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 28 Şubat 2023 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerektiği ifade edildi. Ayrıca bankanın duyurusunda verilen talimatların 31 Mart 2023 tarihine kadar açık olması gerektiği bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacağı vurgulandı ve ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedileceği paylaşıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Hesaptan verilen talimatlar için 31 Ekim 2022 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-8 Kasım 2022 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

FATURA BAŞINA 40 TL VERİLECEK

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Hesaptan verilen talimatlar için Talimatlı Ek Hesap limiti mevcut ise güncel faiz oranıyla bu limitten karşılanacaktır.

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.
Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.

QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.

Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden vereceğiniz talimatlar kampanyaya dahil değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.