Şeker GYO'nun halka arzı başka döneme kaldı

Şeker GYO'nun halka arzı başka döneme kaldı

Şekerbank, iştiraki Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin "Halka Arz" başvurusunun 31.12.2020 tarihli finansal tabloları ile yeniden yapılmasına karar verdi. Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "İştirakimiz Şeker Gayrimenkul Yatırım Or.

Şekerbank, iştiraki Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin "Halka Arz" başvurusunun 31.12.2020 tarihli finansal tabloları ile yeniden yapılmasına karar verdi.

Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"İştirakimiz Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 11. maddesi uyarınca yapılması gereken halka arz başvurusunun, Covid-19 kaynaklı pandemi ortamının yaratmış olduğu olumsuz koşullar sebebiyle,

Şirketin 30.06.2020 tarihli finansal tabloları ile yeniden yapılmasına ilişkin talebinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kararı ile uygun görüldüğü duyurulmuştu.

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin "Halka Arz" başvurusunun 31.12.2020 tarihli finansal tabloları ile yeniden yapılmasına ilişkin Şirket talebinin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun kararı ile uygun görüldüğünü paydaşlarımızın bilgilerine sunarız."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.