Sepaş Enerji Çağrı Merkezi 2021'de yaklaşık 760 bin kişiye hizmet verdi

Sepaş Enerji Çağrı Merkezi 2021'de yaklaşık 760 bin kişiye hizmet verdi

ANKARA (AA) - Sepaş Enerji, abonelik işlemleri için çağrı merkezini arama oranının 2021'de yüzde 12 arttığını bildirdi.Şirketten yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Sepaş Enerji, abonelik işlemleri için çağrı merkezini arama oranının 2021'de yüzde 12 arttığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, konut, ticarethane ve sanayi kuruluşları gibi geniş bir yelpazede 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sağlayan Sepaş Enerji'nin çağrı merkezine yıl boyunca yapılan arama sayısı 758 bin 873 olarak kayıtlara geçti.

Sepaş Enerji müşterilerinin yüzde 30'u hizmet almak için çağrı merkezini tercih ederken, gelen çağrıların yüzde 99,7'si yanıtlandı. Abonelerin çağrı merkezine ulaşılabilirlik seviyesi ise yüzde 99,97 olarak gerçekleşti.

Sepaş Enerji Pazarlama, Müşteri Yönetimi ve Kurumsal İletişim Müdürü Gizem Sezer Altınok, çağrı merkezine bu yıl görüntülü görüşme seçeneğinin de ekleneceğini ifade etti.

Sunulan hizmetin hızlı, güvenli ve çözüm odaklı olmasıyla abonelik ve ödemelerle ilgili çok sayıda işlemin çağrı merkezi yoluyla yapılabildiğine dikkati çeken Altınok, "Bu nedenle Sepaş Enerji'ye çağrı merkezi üzerinden ulaşanların sayısı artarken arayanların memnuniyet seviyesi de yüzde 85'e yaklaşıyor. Bu sonuçları yeni hizmetlerimizi şekillendirmenin başlangıcı olarak görüyoruz. Görüntülü görüşme ve verdiğimiz diğer hizmetlerin de çeşitliliğini artırarak müşterilerimizin çağrı merkezimiz ile ilgili deneyimini bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.