Son dakika: Altın, Dolar ve Euro'ya neler oluyor! Karanlık gece...

Son dakika: Altın, Dolar ve Euro'ya neler oluyor! Karanlık gece...

Son dakika: Bazı bankaların, anlık olarak döviz ve altın işlemlerini geçici olarak durdurduğu görüldü. Altın fiyatları dolar, euro fiyatları yükselişte... 22 Mart Pazar günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Güncel piyasalarda altın fiyatları yükselişini sürdürürken gram altının fiyatı 469,07 liradan, çeyrek altın ise 661,90 liradan işlem görüyor.

Son dakika haberine göre Asya piyasasında Türk lirasının, dolar karşısında 8, 300 işlem görmeye başladığı bildirildi. Uzmanlar, yükselişin Asya piyasalarındaki sığ işlemlerden kaynaklandığını belirtti. Türk lirasının Asya'da değer kaybının yüzde 15'lere kadar yükseldiği öğrenildi.

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasının ardından dolardaki son durum da merak ediliyordu. Türkiye’de gözler, Asya piyasasından gelen haberlere çevrildi. Asya piyasasında Türk lirasının dolar karşısında ciddi bir değer kaybı yaşadığı bilgisi verildi.

Asya ya piyasalarında 1 dolar 8.36 TL'den işlem görüyor. Ancak doların bu kadar değer kazanmasının Asya piyasalarının sıg olmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Asya piyasalarında ilk rakamlar direkt 8 liranın üzerinde açtı.  Saat 21.46 itibariyle 8.300 TL'den işlem görüyor.   Türk lirasının Asya piyasalarında dolar karşısında yaklaşık yüzde 15 bandında değer kaybettiği kaydedildi.  

  • Dolar 7,20 ₺'den 8,40 ₺'ye

  • Euro 8,50 ₺'den 10,05 ₺'ye

  • Sterlin 10,00 ₺'den 11,53 ₺'ye

  • Gram Altın 404 ₺'den 475 ₺'ye

  • Çeyrek Altın 670 ₺'den 770 ₺'ye yükseldi.

fiyatlarını gördü bir gecede inanılmaz derecede yükseldi.

Bankalar döviz ve altın işlemlerini geçici olarak durdurdu.

Ayrıntılar geliyor...

banka.jpg

Twitter'da altın dolar ve Türk Lirası tagları gündemi salladı..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum