Son Dakika Fatih Faruk Özer...

Son Dakika Fatih Faruk Özer...

108 milyon dolar gibi büyük bir vurgun yapıp avrupa ülkelerinde Arnavutluk'a kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, sıkı bir takiple izleniyor. Kaçışın üzerindeki sır gizemi Özer'in yapmış olduğu görüntülü arama ile aydınlanacak. Özer'in bu görüşmesi "Arnavutluk Mafya ağının eline düştüğünü anladıktan sonra kendisini yakalatmak istiyor olabilir" şeklinde yorumlandı.

108 milyon dolar gibi büyük bir vurgun yapıp avrupa ülkelerinde Arnavutluk'a kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, sıkı bir takiple izleniyor. Kaçışın üzerindeki sır gizemi Özer'in yapmış olduğu görüntülü arama ile aydınlanacak. Özer'in bu görüşmesi "Arnavut Mafya ağının eline düştüğünü anladıktan sonra kendisini yakalatmak istiyor olabilir" şeklinde yorumlandı.

Türkiye'den 108 milyon dolarlık bir servetle Arnavutluk'a kaçan ve bu ülkede detaylı bir şekilde aranan kripto para piyasasındaki Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer için mafya bağlantısı ihtimali gittikçe artıyor. İddiaya göre; mart ayından beri kaçış planını kurgulamasında yardımcı olan bir mafya bağlantısı, Özer'i kandırarak Arnavut mafyasının ağına düşürmüş olabilir.Arnavutluk'un başkenti  Tiran Havalimanı'na indikten sonra kendisini karşılayan şüpheliler, Özer'i hava alanından alarak ilk önce otele daha sonra da bir eve yerleştirmişti. Polis, detaylı bir biçimde Özer'in izini arıyor. Dosyayla ilgili gizlilik kararı verildi.

BASIN MENSUPLARINI SORGUYA ÇEKMEK İSTEDİLER

Tiran'da bulunan TRT Haber ekibi ise önceki gün sivil kıyafetli 2 motosikletli şahıs tarafından sorguya çekilmek istendi. Muhabir Ceyda Muslu'dan Özer'in nerede olduğunu söylemesi istendi. Muslu "Siz kimsiniz?" diye sorunca, şüpheli şahıslar "Polisiz" dedi. O sırada olay yerine kim olduğu bilinmeyen başka biri geldi.

TANIMLANAMAYAN ARABA

Sabah gazetesinde yer verilen habere göre, gelen kişi 06 AGA ... Türkiye plakalı bir arabadan indi ve bunu gören motosikletli şüpheli şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. Diğer kişinin kimliği de henüz tespit edilemedi.

YAKAYI ELE VERMEK MI İSTİYOR?

Özer, Tiran'da kaldığı otelden kaldığının ikinci günü otelden kaçmak zorunda kalmış ve Tiran merkezde başka bir eve götürülmüştü. olayların ardından ikinci adrese operasyon yapılmadan önce adresten kaçmıştı. O evde görüntülü görüşme yapmış ve bu görüşme sayesinde ekipler adres tespiti yapabilmişti.Özer'in bu görüşmesi, "Arnavutluk mafyasının eline düştüğünü anladıktan sonra kendisini yakalatmaya çalışıyor olabilir" şeklinde yorumlandı. Arnavutluk'ta, Güvenlik kameralarının hemen hemen hiç olmaması, bu ve benzeri olayların aydınlanmısını ve  faillerin bulunmasını bir hayli zorlaştırıyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.