Son dakika! FED faiz kararı açıklandı mı? FED faiz kararı sonrası dolar ve altın son durum kaç TL oldu?

Son dakika! FED faiz kararı açıklandı mı? FED faiz kararı sonrası dolar ve altın son durum kaç TL oldu?

SON DAKİKA | FED faiz kararı açıklandı! FED faiz kararı ne oldu, yükseldi mi? FED faiz kararı sonrası altın ve dolar kuru ne durumda? Küresel piyasalarda bugün gözler FED faiz kararı için ABD Merkez Bankası toplantısına çevrildi. Piyasaları yakından etkileyecek olan politika faizinin akıbeti milyonların merak konusu haline gelirken FED faiz kararı açıklandı.

Son dakika haberi: ABD'de geçtiğimiz hafta yatırımcıların odağında bulunan TÜFE verileri beklentiler dahilinde gelirken FED faiz kararında Powell’ın kararı duyuruldu. Peki, 2021 FED faiz kararı ne oldu, değişti mi? İşte, Amerikan Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararı...

Bugün milyonlar ABD Merkez Bankası toplantısı ile FED faiz kararı açıklamasına çevrildi. Geçtiğimiz haftadan bu yana merakla beklenen politika faizinde son sözü Powell söyledi. Ekonomistlerin Eylül ayında da faizi sabit tutacağı beklentisi tutarlı oldu.. ABD Merkez Bankası faiz kararı geçtiğimiz dakikalarda duyuruldu. İşte FED faiz kararı açıklaması ve son dakika gelişmeleri..

FED FAİZ TOPLANTISI NE ZAMAN?

FED faiz toplantısı 21-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. FED Başkanı Powell saat 21:00'de faiz kararını açıkladı.

FED FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

ABD Merkez Bankası (FED), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.