Son dakika Fındık fiyatları açıklandı! 2022 fındık satış ve alım fiyatı belli oldu

Son dakika Fındık fiyatları açıklandı! 2022 fındık satış ve alım fiyatı belli oldu

Fındık fiyatları son dakika açıklandı. 2022 fındık satış fiyatı belli oldu. Fındık üreticileri ve tüketicileri için oldukça önemli olan Giresun, Samsun, Ordu fındık fiyatları ne kadar oldu, belli oldu mu soruları yanıt buldu. 2022 yılı fındık alım fiyatları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ziyaretinde merakla beklenen açıklamayı yaptı. Peki fındık fiyatları ne kadar oldu?

Fındık fiyatları son dakika açıklandı. 2022 fındık satış fiyatı belli oldu. Fındık üreticileri ve tüketicileri için oldukça önemli olan Giresun, Samsun, Ordu fındık fiyatları ne kadar oldu, belli oldu mu soruları yanıt buldu. 2022 yılı fındık alım fiyatları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ziyaretinde merakla beklenen açıklamayı yaptı. Peki fındık fiyatları ne kadar oldu? Fındık alım fiyatı belli oldu mu? 2022 fındık satış fiyatı ne kadar? İşte son dakika haberinin detayları...

Fındık fiyatları 2022 açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu ziyaretine kilitlenen üretici ve tüketicinin merakla beklediği oranları resmen duyurdu. Bu yılki fındık satış fiyatı için gerekli değerlendirmeler Karadeniz bölgesi özelinde yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada fındık alım fiyatlarını açıkladı. Buna göre 2022 yılı fındık alım fiyatı Giresun kalite kabuklu fındık kilo başına 54 lira olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.