Son dakika: LPG, Benzin ve Motorin Fiyatları Belli Oldu... İstanbul, Ankara ve İzmir'de LPG, Benzin ve Motorin Ne Kadar Oldu?

Son dakika: LPG, Benzin ve Motorin Fiyatları Belli Oldu... İstanbul, Ankara ve İzmir'de LPG, Benzin ve Motorin Ne Kadar Oldu?

Brent petrol fiyatlarının düşmesinin ardından sahipleri indirim beklerken, Benzin ve Motorine çifte zam duyurusu geldi. Medya mensuplarına bilgi veren sektör kaynakları, hem motorinde hem de benzinde gelecekte yapılacak fiyat artışlarını duyurdu.

Türkiye'nin sık sık dalgalanan petrol fiyatları gündemden düşmüyor. Brent petrolde uzun süre sonra yaşanan düşüşün ardından otomobil sahipleri dizel, benzin ve LPG'de indirim beklerken yeni fiyat artışlarına ilişkin haberler geliyor.

Döviz fiyatlarındaki hareketlilik sonrası brent petrol ocak ayından bu yana en düşük seviyesini görmüştü. Bu durum sonrası benzin ve motorin fiyatlarında indirim bekleniyordu. Araç sahipleri benzin ve motorinde 5 TL indirim beklerken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Motorine 1 lira 25 kuruş, benzine 96 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 19.25 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23.10 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,73 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 19.24 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 23.08 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,98 TL

ANKARA

Ankara'da benzin litre fiyatı 19.39 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 23.20 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı 11 TL

İZMİR

İzmir'de benzin litre fiyatı 19.38 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 23.24 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı 10,73 TL

TARİH BELLİ OLDU

4 Ekim Salı saat 00.01’den itibaren geçerli olacak zamlı tarife ile İstanbul’un Avrupa yakasında motorinin litre fiyatı 23,07 TL’den 24,32 TL’ye, İstanbul’un Anadolu yakasında 23,33 TL’ye yükselecek. Motorin Ankara’da 24,43 TL’den, İzmir’de 24,47 TL’den satılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum