Sparta & Co’dan önemli finansal danışmanlık

Sparta & Co’dan önemli finansal danışmanlık

Şirket birleşmelerinden satın almaya, şirket değerlemesinden halka arz danışmanlığına kurumsal finansman ve strateji hizmeti veren Sparta & Co'nun, Bulutistan’ın (ICT Bulut Bilişim A.Ş.), %25 payının, Ak Portföy Yönetimi A.Ş.

Şirket birleşmelerinden satın almaya, şirket değerlemesinden halka arz danışmanlığına kurumsal finansman ve strateji hizmeti veren Sparta & Co'nun, Bulutistan’ın (ICT Bulut Bilişim A.Ş.), %25 payının, Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’na satışında şirketin münhasır finansal danışmanlığını yaptığı açıklandı.

Sparta & Co Kurucu Ortağı Taner Özarslan konu hakkında yaptığı açıklamada, “Dünya ticareti ve iş alışkanlıkları 2020 yılında Kovid-19 pandemisi sonrasında değişime uğramıştır. Gelecek yıllarda teknolojinin hayatımıza çok daha nüfus ettiğini göreceğiz. Bu dönemde Sparta & Co , Türkiye Bulut Sektörü’nün öncü şirketi Bulutistan’a, Ak Portföy Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi fonlarından yatırım almasına aracılık etmekten memnuniyet duymuştur. Sparta & Co, Türk şirketlerinin stratejik veya finansal ortak bulması yolunda hizmetlerine gelecekte de devam edecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.