SPK, Demisaş Döküm hisselerinde 2 kişiyi yakaladı

SPK, Demisaş Döküm hisselerinde 2 kişiyi yakaladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Demisaş Döküm Emaye Mamülleri Sanayi (#DMSAS) pay piyasasında 21.10.2019-01.11.2019 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda iki kişiye idari para cezası kesti. SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre Kur.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Demisaş Döküm Emaye Mamülleri Sanayi (#DMSAS) pay piyasasında 21.10.2019-01.11.2019 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda iki kişiye idari para cezası kesti.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul, DMSAS pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırdığı belirlenen Soner Polat'a 958 bin 581 lira, Gürbüz Bilgioğlu'na 75 bin 509 lira olmak üzere toplamda 1 milyon 34 bin 90 lira idari para cezası uygulayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.