SPK'dan bir isim hakkında para cezası ve lisans iptali kararı

SPK'dan bir isim hakkında para cezası ve lisans iptali kararı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Cenk Çoruh isimli şahıs hakkında yürütülen incelemeler sonunda idari para cezası uygulanmasına ve lisanslarının iptal edilmesine karar verdi. SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, çalışmalarda gerekli mesleki özen ve titizliği göstermediği, meslek.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Cenk Çoruh isimli şahıs hakkında yürütülen incelemeler sonunda idari para cezası uygulanmasına ve lisanslarının iptal edilmesine karar verdi.

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, çalışmalarda gerekli mesleki özen ve titizliği göstermediği, mesleki faaliyetlerini dürüst ve tarafsız olarak yürütmediği belirlenen Cenk Çoruh'a 38 bin 308 lira idari para cezası kesildi.

Kurul ayrıca, Çoruh'un sahip olduğu tüm lisanslarının, Sermaye Piyasası Kanunu'nun ilgili maddesi kapsamında, 1 yıl süreyle geçici olarak iptal edilmesine karar verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.