SSK ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Müjdeli Haber Geldi! Yılbaşında Maaşlar 3 Bin TL’nin üzerine Çıkacak..!

SSK ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Müjdeli Haber Geldi! Yılbaşında Maaşlar 3 Bin TL’nin üzerine Çıkacak..!

SSK ve Bağ-Kur Emeklileri bu yıl bayram edecek! Yılbaşından sonra maaşlar 3 Bin TL ve üzerine çıkarken aynı zamanda ek ödemelere de resmen zam gelecek. Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber tüm emekli vatandaşlar hükümetten gelecek zaman bilgisini bekliyor.

SSK ve Bağ-Kur Emeklileri bu yıl bayram edecek! Yılbaşından sonra maaşlar 3 Bin TL ve üzerine çıkarken aynı zamanda ek ödemelere de resmen zam gelecek. Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber tüm emekli vatandaşlar hükümetten gelecek zaman bilgisini bekliyor. Eylül ayı enflasyon oranları netleşince zam rakamları da biraz daha belirginleşmeye başladı. Ancak net zam tutarları Ocak ayının ilk haftasında netlik kazanacak. Ancak uzmanların araştırarak ön gördüğü zam miktarları belli oldu. Tüm detaylar haberimizde…

Bu Yıl Emekli Zammı Beklentiyi Karşılayacak!

2021 yılında yapılan emekli zammı detaylarından sonra yeni yılda ne kadar zam yapılacağı merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl Ocak itibariyle emeklilere zam yapıtlı. 2021 Temmuz zammı kapsamında ise SSK emekli maaşları 2624 TL’ye kadar çıkmıştı. Bağ-kur ve diğer emeklilerin maaşlarına da benzer oranlarda zam yapılmıştı. Bu yıl tüm emekliler enflasyon ve zam oranlarını bekliyor. Uzmanlara göre 2022 Ocak zamlarından sonra emekli maaşları 3 Bin TL ve üzerine çıkacak. Özellikle de SSK ve Bağ-Kur emeklileri bu zamdan faydalanacak. Fakat 4A, 4B ve 4C’den emekli olan tüm vatandaşlar hala 2022 net zam miktarlarını merak ediyor. Peki, 2022 emekli aylığı ne kadar olacak?

2022 Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri ve memur emeklileri 2022 yılında emekli maaşları ne kadar olacak, zam oranları ne olacak gibi soruların yanıtlarını sıklıkla araştırmaya devam ediyor. 2021 yılının birinci yarısındaki enflasyon rakamları netleşince emekli aylıklarına Temmuz zammı yansımıştı. Nitekim yılın ikinci yarısı için net enflasyon miktarı belli olmadığı için net zam oranları da henüz belli değil. Fakat Eylül ayı enflasyon oranlarına göre süreç bu şekilde devam ederse en düşük emekli maaşının Ocak ayından itibaren 3000 TL ve üzerine çıkması bekleniyor. Henüz konuya dair resmi ve net bir açıklama yapılmasa da Ocak ayının ilk haftası net zam oranlarının duyurulması bekleniyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum